Begeleiding hooggevoelig, hsp - spirithealing

Ga naar de inhoud

Begeleiding hooggevoelig, hsp

Volwassenen
spirit healing


Hooggevoelig en behoefte aan begeleiding?
Rust en energie van de healing in combinatie met een sterke mindset.

Wij begeleiden hooggevoelige mensen, die zelfbewust zijn en het prettig vind om op een efficiënte manier om te leren gaan met deze hoogsensitiviteit. De combinatie is effectief omdat wij jou zowel een betere energie kunnen geven als je helpen te voorkomen dat je last hebt van weinig energie, te veel aanvoelen, energieverlies, etc.  Wij werken met ons aangeboren talent om meer te zien, voelen of horen. In de healing laten wij blokkades wegstromen, wat op vele lagen doorwerkt. In de nabespreking krijg je adviezen hoe om te gaan met jouw hooggevoeligheid in het dagelijkse leven.

Ervaar jouw hooggevoeligheid als een kracht!

Met online hulp voor hsp zoals een healing op afstand en online coaching versnel je de stappen, die je wilt zetten enorm. De healing op afstand is een krachtige en veilige methode om naar een hoger energielevel te gaan. Een voordeel is dat je jezelf veel prettiger voelt. Als je energie hebt, kun je veel meer aan. Leren omgaan met jouw hooggevoeligheid is een belangrijk onderdeel van jouw leven. Het mag jouw kracht zijn en niet een zwakte. In de healing laten wij onbewuste stagnaties of emoties wegstromen, zodat je weer rust krijgt in jouw hoofd, lijf en leven. Overprikkeling wordt teruggebracht naar balans.  Wie moe is, heeft meer moeite om zijn energie te managen. Stap voor stap kun je zo groeien naar een bewust, fijn en goed leven.


Leren omgaan met jouw energie is een basisvaardigheid.
Voor hooggevoelige mensen is het een kwestie van overleven in een jungle van energie.


flowers
Spirit Healing begeleidt hooggevoelige mensen en helpt HSP in Nederland en België. Ook Nederlanders die geëmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor online hulp voor hooggevoeligheid/ hoogsensitiviteit, burn out, spanning, rusteloosheid, pijn, healing op afstand voor hooggevoelige mensen uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud