header

Spirituele coaching

Wanneer heb je een spirituele coach nodig?:

Als je wilt weten wat jouw weg is in dit leven. Wanneer je hulp nodig hebt. Als je het gevoel hebt dat je steun kunt gebruiken. Of dat je steeds in bepaalde situaties komt en steeds gekwetst wordt of negatief reageert. Als je wilt ontdekken wat je het beste kunt gaan doen in jouw leven kan dat heel verwarrend zijn. Met paranormaal advies en coaching kunnen wij je begeleiden in een tijd dat je helderheid wilt krijgen. Natuurlijk is onze sterke intuïtie daarbij een grote hulp, maar belangrijker is dat je jezelf blijft ontdekken en ontwikkelen. Wie je bent, wat jou talenten zijn en wat je graag wilt gaan doen.

Spirituele coach bij hooggevoeligheid:

Als je hooggevoelig bent en je bent je daar lang niet van bewust geweest, dan heb je kans dat alles je een beetje teveel is geworden. Je kunt overprikkeld zijn en ongemerkt veel last hebben van de omgeving. In hooggevoeligheid kun je dan een herkenningsgevoel krijgen. Het is belangrijk dat je de hooggevoeligheid gaat inzetten in jouw leven. Dat je gaat werken met jouw intuïtie en wat die jou zegt. Zodat het een voordeel is om hooggevoelig te zijn. Wij kunnen je helpen bij het omgaan met jouw hooggevoeligheid en wat je ermee kunt in deze wereld.

Spirituele coaching bij paranormale gaven:

En zo ook met paranormale gaven. Het is een talent dat je hebt gekregen. Blijkbaar is het iets wat je mag gebruiken in jouw leven, net zoals een organisator zijn organisatietalent gebruikt of een kok zijn talent gebruikt om mensen te verwennen met heerlijk eten. Zo heeft ieder zijn kwaliteiten en ook hooggevoeligheid en paranormale talenten horen daarbij. Het is wel verstandig om daar veel vanaf te weten, zodat jouw talent een talent kan blijven en geen last.
We kunnen je helpen om daar een balans in te vinden, dingen uit te leggen, hoe je zuiver kan zijn en blijven en rust te vinden in wannneer dat talent gebruikt kan worden en wanneer niet. Het is prettig als je er niet steeds door overvallen wordt. Dat je toch het gevoel hebt er controle over te houden.
Tijdens een behandeling geven we vaak inzichten, zodat je los kunt komen van bepaalde gewoonten, ingeprentte ideeën of van de invloed, die iemand in jouw leven op jou heeft of heeft gehad (al dan niet bewust).


Door los te komen van bovengenoemde voel je je vrijer en wordt je verlost van een patroon wat zich onbewust steeds blijft herhalen. Soms kunnen kleine, onschuldig bedoelde opmerkingen wortel hebben geschoten in jouw hoofd en jou daar steeds naar laten handelen. Als je steeds doet wat je niet wilt of onzeker wordt, heeft dat invloed op jouw persoon en dan is dat niet meer gezond voor je. Het kan zelfs energieblokkades oproepen en daar komen vaak lichamelijke klachten uit voort. Als je een healing daarvoor krijgt is het belangrijk dat je ook inziet waarom het is gebeurd, zodat je het een volgende keer kunt voorkomen. Dat is een stukje coaching bij de spirit healing.

 

Spirituele coach bij onzekerheid en pesten:

Wij kunnen helpen bij het vinden van de juiste houding in geval van pesten of onzekerheid. Wat je uistraalt is van groot belang. Mensen reageren op die uitstraling. De uitstraling is wat je van binnen denkt over jezelf, bewust of niet. Dus is het van belang dat zowel de uitstraling als de achterliggende gedachten worden gecoached. Irma heeft daar veel ervaring in als coach, mede door haar professionele carriëre professioneel danseres, choreografe en styliste en kan je daarbij helpen. Voor het maken van een afspraak kunt u kijken bij kontakt.

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................