header

Onze methode Spirit Healing

Oswin en Irma werken bij iedere behandeling samen. Je kunt voor een behandeling een telefonische afspraak maken. Bij binnenkomst hebben we een kort gesprek, zodat je kunt aangeven waarvoor je komt. Tijdens dit gesprek stemt Oswin zich af op uw ziel. Hij krijgt informatie door middel van beelden, gevoelens of woorden en kijkt waar het probleem vandaan komt en wat hij het beste voor je kan doen. Mensen komen hier bij ziekte en pijn, maar ook om zich beter te voelen bij hooggevoeligheid ed. Een spirit healing ofwel spirituele genezing wordt eventueel met paranormaal advies gegeven. Na het gesprek gaat de relaxstoel in ligstand en krijg je een paranormale healing (geen lichamelijk kontakt) en afhankelijk van je klacht een genezing op celniveau (bij pijn of ziekte).

Wat is Spirit Healing?:

Een andere manier van beter worden en/of heel worden. In de westerse cultuur zijn we zo gewend aan medicijnen, dat we vergeten zijn wie we nu werkelijk zijn. Een lichaam en een ziel, deze worden door voeding en door energie gevoed. Om ervoor te zorgen dat je gezond en gelukkig blijft, is het belangrijk dat het energielichaam vrij is van blokkades. Spirit healing is een healing/ energetische genezing, die tot de bron of kern van de ziekte gaat. Het gaat erom dat de ziekte of de pijn in zijn geheel wordt geheeld. Als de kern van uw lichamelijke klacht of het niet goed in uw vel zitten, niet wordt opgelost, kan er geen healing plaats vinden. Een healing gaat dus verder als symptoombestrijding. Er zijn al veel mensen en dieren geholpen, die lichamelijk of geestelijk uitgedokterd zijn en met spirit healing beter zijn geworden en geheeld zijn. Als je de symptonen bestrijd, maar de reden waarom niet, dan blijft de blokkade bestaan. Uiteindelijk komen daar weer klachten van.Bij een healer gaat het erom door te dringen tot het probleem achter de klachten. Daarom wordt het helderziende vermogen gebruikt om te zien (scannen met het zesde zintuig) wat er aan de hand is en het helende vermogen om het te genezen tot aan de bron van het ongemak, zowel op lichamelijk als energetisch of emotioneel gebied.

Spirit Healing voor een paranormale genezing bij ziekte of pijn:

Als u komt voor een spirituele genezing concentreert Oswin zich alleen op het lichamelijke punt waar het probleem echt zit en geeft daar een spirituele genezing voor. Energetisch wordt er dan een healing gegeven op het zieke deel van uw lichaam, zodat de  'originele blauwdruk' van uw ziel hersteld wordt en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Mocht er paranormaal advies door komen, informatie over iets wat een goede genezing in de weg staat, dan geeft hij de inzichten door. Gebleken is dat deze behandeling goed werkt bij ernstige ziekten als kanker (als pijnbestrijding en soms als genezing), hersenschudding, hormonale problemen (hevige menstruatie, endometriose), postnatale depressie, ontstekingen of ziekten aan ingewanden, hevige pijn (bijvoorbeeld bij rug of nek), etc.

Spirit Healing bij stress, spanning, burn out, depressie, hooggevoeligheid, etc:

Een healing kun je op diverse momenten nodig hebben. Het kan een energetische kwestie zijn. Dan heb je het nodig dat de energie weer doorstroomt bij alle energiepunten, zodat de blokkades worden opgeheven en de spanning/ pijn wegvloeit( chakra healing of aura healing). Dit kan goed werken bij hooggevoeligheid (hoogsensitief), burn out, depressie, maar ook (nieuwetijds) kinderen hebben er baat bij als alle energiepunten weer vrij van blokkades zijn (bij kinderen vindt u meer informatie over nieuwetijdskinderen).Paranormaal advies:

U kunt ook voornamelijk paranormaal advies nodig hebben als u niet goed in uw vel zit. Als u verdriet heeft over iemand die is overleden en u wilt weten of het goed gaat met diegene. Als u op de verkeerde weg bent in het leven en niet weet wat te gaan doen. U kunt last hebben van entiteiten of negatieve energieën, het kan te maken hebben met verdriet of met voeding, etc. en dan geven wij inzichten over voeding, slaapplaats, een allergie, waar u op kunt letten, etc.

Wij werken met onze intuïtie en doen alles op gevoel. Als u u een goed gevoel heeft over deze energetisch/spirituele manier van genezen, neemt u dan kontakt met ons op, u bent van harte welkom.
Bij iedere behandeling vragen wij positieve energie door te laten stromen naar degene die komt. Wij vragen voor ieder om genezing, maar zijn net als de reguliere geneeskunde niet in staat om alles te genezen. Wij zijn niet degenen die het levenslot bepalen. Wij willen iemand met alle liefde helpen om zich zo goed en fijn mogelijk te voelen.

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................