header

Reis door je ziel

Een reis door je ziel voor diepe heling en inzicht

Als je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt in jouw leven. Als je niet weet wat je moet gaan doen in dit leven. Als je een rugzak vol met onverwerkte gebeurtenissen met je meedraagt. Dan is het raadzaam om een reis door je ziel te maken.

Wat is een reis door je ziel?

Een reis door je ziel is een combinatie van een healing en een visualisatie reis. Het is een reis naar jouw onderbewustzijn om ervoor te zorgen dat je ziel weer heel en compleet is. Als je iets meemaakt in jouw leven, wat je aangrijpt (en dat heeft vrijwel iedereen), dan kun je jezelf eraan wennen om een bepaald overlevingsinstinct te gebruiken. Bijvoorbeeld: Je gaat je zorgen weg lachen of je sluit je af. Niemand komt meer bij je echte ik, je gaat stoer en sterk doen, als het ware een pantser gebruiken. Dit zijn technieken om te overleven.
Toch is dit niet hoe je echt wilt zijn en een deel van je ziel is daardoor weg gegaan. Je bent niet jezelf, je komt niet meer bij jezelf, je weet soms niet eens wie je echt bent. De overlevingstechniek kost namelijk ook een prijs en de prijs is dat een deel van je ziel vertrekt. Daaruit kunnen klachten voortkomen, het gevoel niet vooruit te komen in jouw leven, niet compleet te zijn of zelfs lichamelijke klachten. Het verloren zielsdeel gaan we in deze reis door je ziel terug halen. De techniek die je hebt gebruikt om te overleven is nu niet meer nodig. Je gaat voor wat je echt wilt en wie je echt wilt zijn. Als je weer heel bent gaan we door met de reis en gaan we kijken wat de bedoeling was voor jouw leven. Wat heb je afgesproken te komen doen. We gaan kijken of je dat al toepast in jouw leven en vragen om antwoorden van jouw hogere ik, jouw ziel. Dit alles gebeurt onder onze begeleiding. Irma neemt je mee op reis in een visualisatie. Oswin kijkt met jou mee en zorgt ervoor dat we tot de kern komen. Na deze gevisualiseerde reis door je ziel praten we nog even en dan krijg je een spirit healing. Soms kunnen dingen in een andere volgorde verlopen dan normaal. Wij werken met intuïtie en vragen altijd wat het beste is voor jou. Daarmee worden we door onze gidsen geholpen, dus als het beter is het anders te doen, dan gebeurt dat.


Als je komt voor een reis door je ziel

Een reis door je ziel is nooit een eerste afspraak. Eerst kunt u komen voor een spirit healing. We kunnen dan samen kijken of deze reis voor u goed zou zijn. Een reis door je ziel duurt ongeveer anderhalf uur. Wij vragen u zo ontspannen en open mogelijk te komen. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. U kunt een dekentje meenemen om onder te liggen, als u snel last heeft van kou. Liever geen synthetische materialen, omdat dat de energiestroom van het lichaam (aura) blokkeert. De energie kan niet goed stromen en dat hebben we juist graag. Een deken, handdoek of iets dergelijks van katoen of wol is geen probleem. Wij willen u vragen om zonder parfum of andere synthetische geuren te komen, omdat wij hooggevoelig zijn en daardoor gehinderd kunnen worden bij ons werk. Dus graag zo natuurlijk mogelijk. Schroomt u niet om bijvoorbeeld u schoenen uit te doen. U ligt in een comfortabele relaxstoel tijdens de reis en de healing, maak het u gemakkelijk. Ongeveer een kwartier voordat u komt, stemmen wij ons af en gaan wij in concentratie. Respecteert u deze tijd svp door niet te vroeg te komen, maar ook niet te laat. Graag op de afgesproken tijd.

Een reis door je ziel is een intense healing en helpt u vooruit in het leven. Vergeten blokkades worden geheeld en u kunt weer vol zelfvertrouwen verder. Wij helpen u met liefde door deze reis heen, zodat u zich weer fijn voelt in uw leven en in uw lijf. Voor een afspraak kunt u ons bereiken via de telefoon, bij kontakt te vinden.

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................