header

Paragnost

Wat is een paragnost?

Een paragnost heeft een combinatie van helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend, helderruikend vermogen. Deze combinatie van paranormale gaven helpt de paragnost om mensen te helpen met vragen in hun leven.

Healing en paragnost

Als paragnost gebruikt Oswin tijdens een healing de informatie, die hij doorkrijgt. De healingen zijn daar voor een groot deel op gebaseerd. Oswin krijgt de informatie die hij nodig heeft om u zo goed mogelijk te helpen. Hij luistert naar uw verhaal en stemt zich af op de informatie van uw ziel. Dit kan een gevoel, een beeld of woorden zijn (heldervoelend, helderziend, helderhorend). De informatie die u nodig heeft voor uw healing geeft hij aan u door.
Als u ziek bent of vastgelopen in uw leven? Als u hulp nodig heeft? Als u steun kunt gebruiken bij het loslaten van spanning en weer vol vreugde in het leven staan? Doordat Oswin als paragnost tijdens een behandeling informatie krijgt op zielsniveau kunnen we samen met u werken aan een beter leven voor u. Helderziende adviezen in combinatie met een aurahealing of healing zorgen ervoor dat u zich snel beter gaat voelen. De energieblokkades verdwijnen en het voelt alsof er een last van uw schouders afvalt. Vol goede moed het leven tegemoet, dat is de bedoeling.

Het verschil tussen een paragnost en een medium:

Voor kontakt met overledenen kunt u kijken bij medium. In het kort kan ik hier aangeven dat een medium dus kontakt maakt met overledenen. Het komt voor dat Oswin tijdens een healing kontakt maakt met een overledene. Het kan zijn dat het een familielid is die u beschermt, het kan zijn dat het iemand is die u niet kent. Een paragnost is niet per defintie een medium, maar een medium is ook altijd een paragnost omdat je werkt met de mogelijkheden van een paragnost om kontakt met overledenen te maken. U kunt voor kontakt met overledenen verder lezen bij medium.

 

 

 

 

 

 


 

 

 Gedicht:

Soms voel je je alleen
klein en onbegrepen

Met alleen natuur om je heen
de stilte, de rust
de geluiden van dieren
en wind

Daar waar je die stilte vindt
in jezelf

Daar voel je het grote geheel
de Liefde
en daarvan ben jij
een onlosmakelijk deel


Irma

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................