header

Medium

Wat is een medium?

Een medium is iemand die kontakt maakt met overledenen. Vaak vinden mensen het fijn om te weten of het goed gaat met iemand die is overleden. Een medium is een soort doorgeefluik. Het is een paragnost die door middel van helderziende-, helderhorende-, heldervoelende gave communiceert met overledenen.

Medium Oswin bij Spirit Healing

Het kontakt met overledenen gebeurd door af te stemmen op de ziel van de overledene. Vaak als een persoon net overleden is, lukt het als medium om direkt kontakt te maken met die persoon. Een persoon die al langere tijd over is gegaan, is niet altijd beschikbaar. Wanneer mensen hier komen voor een behandeling of voor een gesprek, dan komt het voor dat Oswin kontakt krijgt met een overledene. Dat gebeurt meestal om te laten zien, dat er iemand in de andere dimensie aan jou denkt, jou beschermt of om te laten weten dat het goed met ze gaat. Het kontakt met overledenen gebeurt spontaan. U kunt zelf voordat u komt uw intentie aangeven aan het universum en vragen of de overledene wil komen. Toch is het kontakt met overledenen ook voor een medium een spontane gebeurtenis. Overledenen kiezen er zelf voor of ze en wie er door willen en kunnen komen. Soms is het verrassend om te zien wie er voor u komt. Misschien iemand anders als u had verwacht, maar die u wel een mooie boodschap komt brengen of waar u een heel goed gevoel bij heeft.

Hulp bij het overgaan van een overledene

Als u wilt weten of de ziel van een persoon goed overgaat, kunt u om een healing op afstand vragen. Het geeft een gevoel van rust om te weten dat die persoon het goed maakt en dat is meestal het geval. Het weerzien met oude bekenden van de andere dimensie, het loskomen van het aardse lichaam. Voor hun is het een thuiskomen, al weten wij dat hier niet. Het is wel een gedachte die troost kan geven. Natuurlijk missen wij diegene in het aardse lichaam, maar de ziel is terug waar die vandaan komt.
Zoals een rebellerende vrouw ooit eens opmerkte vlak nadat ze was overleden: 'Ze staan daar allemaal heilig en verdrietig te doen om mijn bed, maar ik ben lekker vrij.' Oswin had er wel moeite mee om dit door te geven aan de familie. Maar de familie van die vrouw kon daar wel om lachen en ervaarde het als een opluchting, want het was inderdaad echt een opmerking voor haar. Zij had zelf geen probleem om over te gaan, maar voor de nabestaanden ligt dat soms anders. Het is een bevestiging dat zij er nog is, al is ze uit het aardse lichaam. Toch is het goed om te weten dat de kern van een mens niet verandert. Een persoon waaraan je in het dagelijks leven geen advies zou vragen, is niet ineens heilig en alleswetend wanneer die over is gegaan.Het is wel zo dat die persoon ook aan jou denkt, net zoals jij aan diegene denkt. De liefde komt nog steeds aan! U kunt uw dierbare helpen door veel liefde te sturen, het beste te wensen en los te laten. De ziel moet verder in het hiernamaals en het is het beste als u dat kunt accepteren. Weet dat uw dierbare net zo goed aan u denkt als u aan uw dierbare, neem dat mee in uw hart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gedicht


Het is al even geleden
maar toch nog zo vers
Een verlies geleden
het doet pijn

Troost geven
Een reden om te leven
Ligt niet helemaal in mijn macht
maar misschien geeft het kracht
Te weten
dat het lichaam wel verdwijnt
maar het licht nog ergens schijnt

Dat je door lichtengelen
wordt omgeven
die de liefde in je willen laten leven
en niet mag vergeten

Dat jij nog hier bent
Maar dat je dierbare
vanaf de andere kant
ook met liefde aan jou denkt

Irma
copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................