header

Gesprekstherapie bij Spirit Healing

Meedenken, praten, verhelderen en verwerken

Wanneer je er behoefte aan hebt om met iemand te praten, wanneer je zelf even niet meer weet welke weg te gaan. Hoe het verder moet. Dan kun je iemand nodig hebben een gesprekstherapeut die met je meedenkt. Met je praat en je helpt jouw leven weer op de goede rails te zetten. Gesprekstherapie is alles wat het woord al zegt. Iemand van buiten kan het inzicht geven wat wat er aan de hand is. Met gesprekken wordt dit duidelijk, mede doordat we ons intuïtieve vermogen gebruiken om jou te helpen. Irma is intuïtieve coach en Oswin is paranormaal begaafd. Iedereen maakt een ontwikkeling door in zijn leven. Dat is goed. Soms kan het alleen verwarrend zijn wat de bedoeling is en wat je het beste kan doen. Emoties kunnen dan een hoofdrol gaan spelen, waardoor je het beeld niet meer helder krijgt. Wat is de bedoeling van de burn out of waarom heb je steeds last van depressieve tijden. Waarom kom je niet tot daden, wat betekend de angst die jou belet om vooruit te komen.

Ieder mens zijn doel en zijn talenten

Wat goed is om te weten is dat je hier niet voor niets bent gekomen. Je hebt een doel in het leven. Dat doel is iets waar je blij van wordt. Het hoeft niet altijd het makkelijkst te zijn, je moet misschien wat onzekerheid overwinnen. Maar als je eraan denkt, gaat je hart ervan kloppen en wordt je enthousiast. Dat is het idee. Een levensdoel heeft de goede gewoonte om voor iedereen goed te zijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om jou heen of voor de aarde of voor de dieren. Het is iets waarmee je niet alleen jezelf blij maakt, maar nog meer mensen.
Voor jouw levensdoel heb je ook talenten gekregen. Die talenten heb je niet voor niets gekregen, die zijn er om te gebruiken. Een optelsom van bovenstaande maakt jouw pad duidelijk.
Gesprekstherapie is persoonlijk en aangepast aan de persoon die komt. Omdat Oswin kontakt maakt met de ziel en met de informatie die hij doorkrijgt verder werkt. In gesprekken kun je weer tot jezelf komen, de dingen helder gaan zien. Het doel zien van jouw leven en met plezier verder gaan. Dat is waaraan we samen zullen werken. Let wel samen! Wij kunnen jou veel adviezen geven en je helpen op de goede weg, maar het is jou leven en je moet er zelf aan werken, dat kunnen wij niet voor jou doen. We kunnen je wel een vriendelijke zet in de goede richting geven, zodat je zelf weer heel goed vooruit kan.

Als we zien dat er veel dingen geblokkeerd worden door onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden dan bevelen wij een reis door je ziel aan. Leest u verder bij reis door je ziel als u er meer over wilt lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Gedicht:

Houd niet vast
aan wat niet bij je past
Zet je volledig in
en begin

Combineer al jouw talenten
met de juiste houding,
gedachten en gevoel
Jouw talenten, jouw droomdoel

Combineer ze
Jij hebt in dit leven
dit talentenpakket gekregen
om in te zetten
Vooral ook om weg te geven
Het is om te delen

Zoals een danser de dans doet
om een ander te plezieren
Zoals een bakker taart bakt
Zodat jij je verjaardag kan vieren

Zo is het jouw taak
om jezelf in te zetten
en je talent weg te geven

Dat is het doel van jouw leven
In dit leven krijg je deze kans
Deze dromen, deze talenten
zijn voor deze levensdans
Begin! Zet ze in!

Irma

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................