header

Tarieven

Gratis kennismakingsgesprek telefonisch 10 minuten    0 euro
Geheel vrijblijvend

Healing op afstand/ Hulp op afstand:
Telefonische voorbespreking: aanhoren van de klacht
Healing m.b.v. een foto/ behandeling van de klacht
Telefonische nabespreking: coaching en bespreking healing
Tarief: 100 euro (vooruitbetaling)

Healing op afstand blessure:

Voor een blessure is een korte healing mogelijk.
Korte telefonische voorbespreking of email
Healing m.b.v. een foto/ behandeling van de klacht
Geen telefonische nabespreking
Tarief 50 euro (vooruitbetaling)Spirit Healing & Coaching  in de praktijk
Tarief 100 euro per 60 min- daarna 25 euro per 15 min

Zakelijk spiritueel advies & Coaching in de praktijk
Tarief
100 euro per 60 min
incl Btw - daarna 25 euro per 15 min

Reis door je ziel                       300 euro
                                                                                 

Energetische reiniging van woning of bedrijf
100 euro op afstand met foto (vooruitbetaling)

Betaling en indien verhinderd

Wij verzoeken u gepast geld mee te nemen en contant te betalen aan het eind van het consult. Wenst u uw afspraak te verzetten, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren te melden in verband met onze tijdsplanning. Indien u verhinderd bent of de afspraak binnen deze 24 uur wilt verplaatsen, dan blijft het tarief voor de gereserveerde tijd voor u van toepassing en zijn wij genoodzaakt u het consult in rekening te brengen.

De tarieven zijn gebaseerd op de de duur van de behandeling. Telefonisch kunnen wij afspreken welke behandeling u nodig heeft. Bij werkwijze kunt u bekijken waar uw voorkeur naar uitgaat.Waar u rekening mee kunt houden, is het volgende.

Acute aandoeningen, zoals bijvoorbeeld een blessure kunnen vaak in één behandeling worden verholpen. Een ziekte of aandoening, die al langere tijd duurt, heeft vaak ook langere tijd nodig om te herstellen en heeft waarschijnlijk enkele behandelingen/ advies nodig. Mensen die geen hulp meer kunnen verwachten van de reguliere geneeskunde, kunnen ook komen. Omdat een healing naast beter maken ook de bron aanpakt en niet alleen de gevolgen. Als u volledig bent hersteld van een ernstige ziekte door één of meerdere behandeling, is het toch raadzaam om nog één of twee keer te komen voor een behandeling. Zoals de reguliere geneeskunde zou zeggen, de nabehandeling. Dit om u te helpen bij uw zelfgenezend vermogen, om extra energie op te bouwen èn om een eventuele terugval te voorkomen.
Komt u voor spirituele ontwikkeling en advies dan kunt u kiezen voor Spirit Healing of een Reis door je ziel, bij deze laatste kunnen bepaalde blokkades en oude gewoonten/ trauma´s worden opgediept en opgelost, zodat je positief verder kunt. Het gevoel van een te zware rugzak die van je afvalt. Spirit healing op afstand kunt u voor kiezen als u niet in de mogelijkheid bent om hier te komen. U kunt een telefonische afspraak hiervoor maken en het totaalbedrag overmaken op de rekening, zodat een snelle behandeling van uw klacht niet hoeft te wachten op betaling. Op de afgesproken tijd en dag krijgt u dan een healing op afstand (ook voor kinderen is dit mogelijk)

Wij adviseren u om ook een arts in te schakelen. Een behandeling in de praktijk ondergaat u volledig op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid.  U bent zelf volledig aansprakelijk voor uw lichamelijke gezondheid en de keuzes, die u maakt.

 

 

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................