Spirituele coaching - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Spirituele coaching

Online hulp volwassenen


Spirituele coaching voor een mooi levenspad.
Bewust zijn van wie je bent en wat je doet.
Spiritueel ontwikkelen is een stap voorwaarts in bewuste keuzes maken in jouw leven. Als spiritueel coach helpen we jou bij jouw spirituele ontwikkeling. Het bewust worden dat je zelf keuzes hebt is al een vorm van spiritueel ontwikkelen. Wij kunnen jou leren om op hogere energieën af te stemmen, waardoor je meer geluk, voorspoed en succes aantrekt. Het is de ontdekkingsreis naar wie je echt bent en waarin je uitblinkt. Wat heb jij de wereld te geven? Waar wordt je gelukkig van? Hoe kom je bij jouw kern? Wij combineren de spirituele ontwikkeling met een healing. Een healing verhoogt jouw energielevel en brengt jou naar jouw kern. Wij geven jou adviezen om dit hogere energie niveau zelf vast te leren houden met jouw voeten stevig in de grond. Ons aangeboren talent om meer te zien, voelen of horen heeft als voordeel dat wij snel naar de kern van jouw persoonlijke groei kunnen gaan.

Ben je toe aan 'the next level' in jouw spirituele ontwikkeling?

Wanneer heb je een spirituele coach nodig? Als je wilt weten wat jouw weg is in dit leven. Wanneer je hulp nodig hebt. Als je het gevoel hebt dat je steun kunt gebruiken. Of dat je steeds in bepaalde situaties komt en steeds gekwetst wordt of negatief reageert. Als je wilt ontdekken wat je het beste kunt gaan doen in jouw leven. Met online spirituele coaching versnel je de stappen, die je wilt zetten enorm. De healing op afstand is een krachtige en veilige methode. Onbewuste stagnaties of emoties laten we wegstromen, zodat je weer rust krijgt in jouw hoofd, lijf en leven. Hiermee willen we jouw energie en chakra's weer schoon, energievol en in balans brengen. Het verhogen van jouw energielevel heeft tot voordeel dat je veel sneller tot het gewenste resultaat komt.


Je bepaalt zelf het tempo en hoeveel je wilt leren.

Spirituele ontwikkeling is heel persoonlijk. Ieder mens heeft zijn eigen weg te gaan en komt andere uitdagingen tegen op zijn levenspad. Op het moment dat je behoefte hebt aan meer informatie en een warme, betrokken begeleiding vindt je bij ons de expertise op het gebied van spirituele groei. De spirituele coaching is efficient en veilig. Het leren omgaan met jouw energielevel, het managen van jouw energie is zeer belangrijk. Als je dat geleerd hebt, dan heb je de regie over jouw energie.

Online hulp bestaat uit drie stappen waarmee je zelf de regie in handen neemt van jouw energie

De eerste stap bestaat uit telefonisch contact, de tweede stap is een healing op afstand en de derde stap is een telefonische nabespreking. Hierin delen wij de ervaring van de healing op afstand. Informatie die wij ontvangen in het zielscontact met jou wordt hier besproken. Je ontvangt heldere inzichten en advies. Tijdens de nabespreking wordt je geleerd hoe je jouw gevoelens en gedachten op een sterke positieve lijn kunt krijgen. Deze positieve mindset is een vast onderdeel van de healingen en de nabespreking. Samen gaan we voor het ultieme resultaat.

De sleutel tot een mooi leven is ontwikkelen
Voel je welkom om mij het bellen


De informatie die wij nodig hebben:

Voor een healing op afstand vragen wij informatie en een recente foto, die u kunt mailen naar het info@ ... adres.
Wij hebben een recente foto nodig van de persoon of het dier, waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.
Het is van belang dat de foto recent is, zodat wij ook recente informatie ontvangen.
Betaling en planning:


De healing op afstand wordt door u betaald, na de betaling wordt de healing op afstand ingepland en gegeven.
Er volgt een telefonische nabespreking met een uitleg wat wij hebben waargenomen en eventueel aanvullende
heldere adviezen.
U mag bellen voor een healing op afstand:

Even een telefoontje heeft onze voorkeur voor het maken van de afspraak. U kunt vertellen wat u graag wilt, wij kunnen eventueel nog vragen stellen en uitleggen wat wij doen. U kunt voor de afspraak bellen op tel.nr. 06 11 07 57 03  of  0416 20 38 75. U mag tijdens dit gesprek aangeven waarmee wij u kunnen helpen.
Spirit Healing begeleidt en helpt mensen in Nederland en België. Ook Nederlanders die geëmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor online hulp voor spirituele coaching, hooggevoeligheid (kinderen), burn out, spanning, rusteloosheid, pijn, begeleiding drop outs en hoogbegaafden, aardmagnetisch onderzoek (wichelroede, wichelroedelopen), flow in een bedrijf, healing op afstand uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu