headerPraktijk voor Paranormaal genezen en Coaching

Vanaf mijn tienertijd ben ik geïnteresseerd in het mystieke en paranormale, ofwel
hetgeen verder gaat als het bewijsbare. Mijn eerste boek op dat gebied was de
Celestijnse belofte. Daarna heb ik vele boeken gelezen met onderwerpen, die te
maken hadden met spiritualiteit, paranormaal genezen, natuurlijk genezen, verhalen
over het leven van authentieke volkeren zoals de aboriginals, de inca's, de indianen, etc.Deze belangstelling uitte zich in een andere levenswijze. Steeds meer werd het mijn
eigen levensstijl, met mijn eigen ervaringen en ideeën. Inspireren vanuit liefde.

Bij de geboorte van onze eerste zoon kwam daar de belangstelling voor hooggevoelige
kinderen bij. Hun begeleiding is anders dan die wij vroeger kregen, als ook het effect
van voeding op het lichaam van veel hooggevoelige kinderen en mensen.

Na de geboorte van onze tweede zoon ging ik aura's zien. Verschillende malen heb ik gelezen en gehoord dat dat ook te maken kan hebben met de keuze om geen vlees of vis meer te eten. Vlees of vis heeft een zwaardere energie en is best zwaar verteerbaar en volgens zeggen helpt het niet aan jouw spirituele ontwikkeling. In ieder geval heb ik vanaf die tijd de bewuste keuze gemaakt geen vis of vlees meer te eten. Ik voel me er heel goed door.


Door mijn carriëre als professioneel danseres en choreografe heb ik veel ervaring op gedaan in presentatie. Hoe kom je over? Wat straal je uit? Die ervaring zet ik nu in om mensen te helpen in hun presentatie. Denk daarbij aan mensen die onzeker zijn of gepest worden. Ik heb vooral een klik met tieners en kinderen op dat gebied. Vooral in het begin van de tienertijd gaat de presentatie een rol spelen. Je gaat jezelf dan ontdekken. Je wilt laten zien wie je bent en wat je waard bent. Dat is het moment om keuzes te maken. In die verwarrende tijd vind ik het fijn om te begeleiden van onzeker naar zeker weten. Met voldoende zelfvertrouwen om jezelf te mogen zijn en blijven. Ieder mens zijn/haar talent!

Daarnaast schrijf ik de gedichten de je op
www.gesselli.nl kunt lezen en kopen. Alle produkten zijn door ons gemaakt. Oswin zorgt voor de opmaak en de fotografie en ik schrijf de teksten.
Enige jaren geleden had ik een dansschool en inspireerde de leerlingen met verhalen uit mijn ervaring of uit boeken die ik had gelezen of aan het lezen was. Kennis is tenslotte om te delen. Ik leerde veel en leer nog steeds, dat wil ik ook altijd blijven doen. Zoveel mogelijk ontwikkelen, zodat ik in dit leven doe waarvoor ik hier ben gekomen. Als ik mensen zie in mijn omgeving dan inspireer ik die graag (als zij dat zelf willen). Een stukje personal coaching. Op gebied van denken en doen. Samen met Oswin helpen we zo mensen om zichzelf te healen. Met positieve kracht en visualisatie. Met inzicht in hun leven en wijsheid, die we hebben gelezen, zelf hebben opgedaan of intuïtief doorkrijgen.
Altijd vanuit het hart, omdat liefde alles vrolijker, gezelliger en warmer maakt. Het is de zon in het leven en zet alles in het licht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedicht:

Als alles blijft
Zoals alles is
zal er nooit iets
veranderen

Als iedereen doet
zoals iedereen doet
zal er nooit iets
veranderen


Alleen die kinderen
Alleen die mensen
die zich niet door wat is
laten hinderen
die zich niet door wat moet
laten begrenzen

Kunnen verder kijken
Al past het niet
in de maatschappij
Zij nemen een schone lei
en zullen vernieuwing
bereiken

Zo zijn  bijvoorbeeld
de lamp,
de auto en 
zonne-energie
gekomen
Zo zijn
wonderbaarlijke
dromen uitgekomen

Copyright Irma

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................