header

Paranormale kinderen

Hulp voor paranormale kinderen

Paranormale kinderen staan vaak heel erg open in hun beleving. Ze maken dingen mee, die anderen niet kunnen zien, voelen, etc. en ook niet kunnen bevestigen. Vaak staat hun energie te veel open, waardoor ze moe worden. Ze hebben daar begeleiding in nodig om de energie in goede banen te leiden en ervoor te waken teveel energie te verliezen aan hun paranormale vermogens. Tenslotte moeten ze ook nog gewoon in het dagelijkse leven kunnen functioneren.

Ieder kind is uniek in zijn paranormale vermogens

De een ziet geesten of kan ermee praten, de ander voelt pijn bij een ander. Er zijn ook kinderen die aura's zien of met dieren kunnen praten, etc.
Paranormale kinderen kun je niet over één kam scheren, ze zijn net als alle kinderen uniek en hebben ook hun eigen unieke talenten. Zoals een sportief type goed kan zijn in een bepaalde sport, zo hebben paranormale kinderen ook ieder hun eigen specifieke talent of kunnen er een aantal combineren. Wat voorop staat is dat deze kinderen het nodig hebben dat hun omgeving dat accepteert en waardeert. Paranormaal zijn is vaak geen keuze, maar iets wat je wordt gegeven. Het is een talent, als je het op de juiste manier inzet.
 Als zij kontakt hebben met een geest of hun hand op een zere plaats leggen om iemand te helpen dan is het belangrijk dat ze geloofd worden. Voor een ouder kan het soms worden afgedaan als een rijke fantasie, vooral als je zelf niet paranormaal begaafd bent. Maar het kind is dan heel alleen in een wereld, waarvan de ouders zeggen dat die wereld niet bestaat, alleen in zijn/ haar beleving van de wereld. Het komt misschien ook vreemd over als een jong kind zulke wijze dingen zegt of over geesten praat.Vaak is dat deel heel ver ontwikkeld, maar ze blijven ook kind en dat kan best verwarrend zijn. Het ene moment heel wijs en het andere moment gewoon een kind voor zowel het kind als de ouders.

paranormale-kinderen

Wat wij kunnen doen voor paranormale kinderen

Daarom is het ook van belang dat ze onderscheid leren maken tussen wat zuiver 'doorkomt' en wat voorkomt uit hun eigen geest of fantasie. Ook daarin zal er een verschil zijn tussen kinderen in de mate hoever ze zijn ontwikkeld. Heeft u of uw kind hulp nodig bij het begrip en het omgaan met de paranormale gaven van uw kind, bijvoorbeeld omdat hij/zij altijd bleek ziet of dingen ziet die hij/zij liever niet ziet of moeite heeft met de verwerking van ... vaak ineens boos is of zich vervelend gedraagd... of om af te sluiten van...of last heeft van nare entiteiten (stemmingwisselingen)...of pijn overneemt van mensen enzovoorts, dan bent u van harte welkom om kontakt met ons op te nemen. Bij werkwijze spirit healing kunt u lezen dat wij bekijken wat nodig is en bijvoorbeeld een healing geven voor de vermoeidheid, maar ook gelijk werken aan het voorkomen van die vermoeidheid. Een combinatie van een healing  en het coachen/begeleiden van paranormale kinderen bij het verwerken van hun paranormale gave en het werken met hun paranormale gaven (mits dat gezien hun leeftijd al kan).

 

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

duurzaaminternet....................................................... Webdesign : Studio 888 ................................................cleanbits