header

Nieuwetijdskinderen en hooggevoelige kinderen

Spirit healing voor hooggevoelige kinderen en nieuwetijdskinderen

Kinderen moeten tegenwoordig veel presteren en soms kan die druk gewoon te veel zijn. Zeker als een kind extra gevoelig (hooggevoelig) is en dat zijn de meeste nieuwetijdskinderen. Een healing is dan heel erg fijn. De energie in het lichaam van het kind wordt dan als het ware 'verschoond', zodat ze zonder die energetische ballast verder kunnen. Soms is het nodig een energiepunt (of chakra) wat te veel open staat (waardoor er teveel prikkels binnenkomen), dichter te maken.

angels

Tips voor ouders met hooggevoelige kinderen en nieuwetijdskinderen

Wij kunnen veel tips geven voor nieuwetijdskinderen, hooggevoelige kinderen om hun leven wat makkelijker te maken. De tips opvolgen vergt wat discpline, maar het loont wel de moeite. Oswin krijgt als paragnost informatie door van het onderbewustzijn of de ziel van het kind en kan zo met het kind 'praten' (kinderfluisteraar). Ook kan hij het lichaam scannen en zien of zijn energiepunten (chakra's) te veel open staan of vervuild zijn. Met een aurahealing kan hij aan het laatste wat doen.
Dan is het aan de ouders om met de tips aan het werk te gaan. Een kind wat steeds overprikkeld is door alle indrukken die de hele dag bij hem of haar binnenkomen, kan heel vermoeid zijn en dat uiten in heel druk, boos of juist lusteloos gedrag, maar ook in vaak ziek zijn (denk aan verkoudheid en griep). Omdat alle indrukken hun veel energie kost, tast het hun weerstand aan.
Ook voeding kan een rol spelen bij de weerstand van hooggevoelige kinderen. Maar het kan ook zijn dat het kamertje van het kind niet helemaal goed is ingedeeld of de kleur niet fijn is. Of dat een tante of oppas of oma (met alle goede bedoelingen) toch een heel indringende indruk achterlaat bij het kind, waardoor het kind van slag raakt. Er zijn zoveel mogelijkheden, soms hebben de ouders gelijk door waar het over gaat als Oswin de informatie van een kind doorkrijgt en vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Soms is het allemaal nieuw. 

kind

Hooggevoelige kinderen en nieuwetijdskinderen blijven net als baby's open

Baby's staan heel erg open. Pas in het vierde jaar zijn kinderen energetisch ver genoeg ontwikkeld om te weten dat dit hun lichaam is en dat van een ander niet. Hooggevoelige kinderen blijven de energie van anderen voelen, zoals een baby. Bij hun blijft hun energieveld open staan. Daarom is het belangrijk dat ouders zich daarvan bewust zijn en ze beschermen.
Wilt u liever dat uw kind op afstand wordt behandeld dan is dat mogelijk met behulp van een foto. In geval van coaching is het beter als uw kind aanwezig is. Als uw kind bijvoorbeeld gepest wordt, dan is het belangrijk dat de houding en wat uw kind uitstraalt veranderd. Irma heeft daar veel ervaring in, maar daarvoor is het nodig om zelf aanwezig te zijn, zodat we aan het werk kunnen. Zowel met het zelfbeeld, als de uitstraling ( zie ook bij kindercoaching). Om ons te bereiken, kunt u kijken bij de knop kontakt.

kinderen

Paranormaal advies voor baby's (babyfluisteraar)

Baby's kunnen ook veel baat hebben bij paranormale adviezen en healing. Juist omdat ze niet kunnen aangeven, waar ze last van hebben. Zij zijn afhankelijk van het inzicht van hun ouders en dat legt op ouders best een druk, wanneer het niet goed gaat. Iedere ouder wil tenslotte alleen maar het beste voor zijn of haar kind, vertrouw daarom altijd op uw intuïtie. Weet u het niet, dan kunnen wij u helpen met een paranormale behandeling of advies voor uw baby en u ( eventueel ook op afstand met foto).

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

duurzaaminternet....................................................... Webdesign : Studio 888 ................................................cleanbits