header

Kinderen

Paranormale hulp of coaching voor kinderen en baby's

Heeft u hulp nodig voor uw kind? Begrijpt u niet waarom uw kind huilt, boos of verdrietig is? Heeft uw kind veel pijn of is uw kind ziek? Oswin en Irma van praktijk Spirit Healing helpen kinderen door middel van kindercoaching en healing voor kinderen.

Paranormale hulp kunt u inroepen bij kinderen die ziek zijn, pijn hebben, hooggevoelig zijn, paranormaal zijn, druk of juist lusteloos zijn. Als babyfluisteraar en kinderfluisteraar kan Oswin kontakt kan maken met een baby of kind. Zo kan hij snel tot de kern van het probleem komen en daarover inzicht geven. Irma coacht uw kind en u, zodat u met de aangegeven informatie aan het werk kunt. Oswin en Irma werken samen en allebei met intuïtie en dat betekend dat ze op dat moment kijken wat een kind nodig heeft en dat toepassen (inzichten/healing/ coaching).

Hulp voor uw en uw kind in een moeilijke tijd

Een kind heeft hulp nodig in een moeilijke tijd. Als een kind niet goed in zijn of haar vel zit dan wil je daar als ouder wat aan doen. Een moeilijke tijd kan vele oorzaken hebben. Van op het eerste oog kleine problemen tot grote problemen.
Wij hebben al veel baby's en kinderen mogen helpen en begeleiden met paranormale inzichten en healingen. Wij werken eraan dat uw kind weer met plezier in het leven kan staan. Dat is waar iedere ouder naar streeft en waar wij u bij willen helpen en begeleiden.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u zoekt naar hulp voor uw kind. Hieronder kunt u al wat mogelijkheden lezen. Als u een afspraak wilt maken of vragen heeft, kunt u telefonisch kontakt opnemen of een email sturen met uw telefoonnummer. Tijdens een healing nemen wij de telefoon niet op om ons volledig te kunnen concentreren op de persoon die op dat moment bij ons is.

kinderen

 

U kunt kontakt met ons opnemen voor een advies of een behandeling voor:

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

duurzaaminternet....................................................... Webdesign : Studio 888 ................................................cleanbits