header

Healing voor kinderen en baby's


Spirit healing voor kinderen/ baby's die ziek zijn

Bent u op zoek naar alternatieve geneeswijzen voor kinderen, een andere manier van genezen? Wij kijken op een holistische manier naar een ziekte. Door deze andere zienswijze kan dit een effectieve aanvulling zijn op de behandeling die uw kind bij de reguliere geneeskunde krijgt. Ook als u met uw kind uitgedokterd bent, willen wij u met deze andere benadering van de ziekte ondersteunen bij de genezing van uw kind. Een healing gaat tot de wortel van de ziekte en die ligt vaak op energetisch gebied. Pas als we tot de bron of wortel van de ziekte zijn gekomen, kan het lichaam gaan herstellen. Een healing wordt aangepast op wat een kind nodig heeft.

Hulp voor kinderen die ziek zijn of pijn hebben

Kinderen die ziek zijn hebben hulp nodig. Hulp bij de pijn, hulp bij de genezing. Niet altijd is een medicijn een uitkomst, soms is er geen medicijn. Als een kind ziek is of pijn heeft is het heel frustrerend, als je niets kunt doen voor jouw kind.
Met liefde vragen wij om een healing voor ieder kind dat komt en ziek is of pijn heeft. Oswin is zowel healer als paragnost en ook bij kinderen combineert hij de inzichten, die hij doorkrijgt, vaak met een spirit healing (bij werkwijze kunt u meer lezen over spirit healing).

Spirit healing op afstand voor kinderen en baby's

Als het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk Spirit Healing te komen, dan kunt u kiezen voor een healing op afstand. Dit is bijvoorbeeld ook mogelijk als uw kind in het ziekenhuis ligt of als er een moeilijke behandeling/ operatie moet worden gedaan. Als uw kind veel pijn heeft of heel rusteloos of gestrest. Omdat een healing een energetische geneeswijze is kan een healing ook op afstand worden gedaan. Bij werkwijze kunt u meer lezen over healing op afstand.

Bij iedere behandeling vragen wij positieve energie door te laten stromen naar degene die komt. Wij vragen voor ieder om genezing, maar zijn net als de reguliere geneeskunde niet in staat om alles te genezen. Wij zijn niet degenen die het levenslot bepalen. Wij willen iemand met alle liefde helpen om zich zo goed en fijn mogelijk te voelen. 

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

duurzaaminternet....................................................... Webdesign : Studio 888 ................................................cleanbits