header

Babyfluisteraar

Voor baby's die veel huilen of niet goed in hun vel zitten

Een baby is een wonder, een kado. Toch zijn er momenten dat je als ouders niet meer weet wat je moet doen om jullie baby gelukkig en tevreden te houden. Als je alles hebt gedaan wat je normaal doet als een baby bijvoorbeeld huilt (schone luier, drinken, warmte, veiligheid en liefde) en jullie baby heeft het nog steeds niet naar zijn/haar zin, dan kan er meer aan de hand zijn. Een babyfluisteraar kan kontakt maken met een baby. Een babyfluisteraar 'praat' met de baby om zo te achterhalen waar de baby last van heeft.

baby

Een babyfluisteraar kijkt naar de oorzaken


Als u niet begrijpt waarom uw baby huilt, boos of verdrietig is, kunt u op deze manier een antwoord krijgen. Een baby kan een voedselintolerantie hebben, kan zich niet prettig voelen bij bepaalde personen, kan last hebben van een huisdier (allergie), kan op een verkeerde plaats slapen (aardstraal), kan moeite hebben om te aarden, kan last hebben van hooggevoeligheid en teveel prikkels ontvangen, etc. Voor iedere baby is dat anders.
Doordat Oswin kontakt kan maken met een baby kan hij snel tot de kern komen van het probleem en daarmee kunt u verder.

babyfluisteraar


Healing op afstand


Als u hulp nodig heeft maar niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen voor een behandeling, dan kunt u kiezen voor een healing op afstand. Wij hebben dan een foto nodig van uw baby, liefst met de oogjes open en te zien op de foto.
Op deze manier maakt Oswin kontakt en vraagt ofwel om informatie of geeft een healing op afstand. Een healing op afstand is makkelijk als u nog niet in staat bent om te komen na een bevalling of als de afstand te groot is om te komen met uw baby.
Indien u kiest voor een afstandsbehandeling dan maken wij een afspraak voor de healing op afstand, zodat u weet wanneer de behandeling plaatsvindt. Daarna kunt u bellen voor een korte nabespreking, zodat u weet wat er is gebeurd. Bij werkwijze kunt u lezen hoe u een healing op afstand in de webshop kunt reserveren.

babyfluisteren

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

duurzaaminternet....................................................... Webdesign : Studio 888 ................................................cleanbits