header

De Aura

De aura is het magnetische energieveld dat mensen en andere levende wezens en planten omgeeft. De aura kan worden waargenomen door mensen, die een gave hebben om dingen waar te nemen, die anderen niet zien. Zo wordt een auro visueel voor mensen die daar gevoelig voor zijn. De aura bestaan uit kleuren. Het zijn dezelfde kleuren die men kent van de belangrijkste energiepunten in het lichaam, de chakra's.

aura-natuur

Als er vage of donkere kleuren te zien zijn in het aura, duidt dit op disbalans. Het betekend dat je niet goed in je vel zit ofwel niet in harmonie bent. Jouw energie is dan zwak. Het kan zijn dat er sprake is van stress, vermoeidheid, ziekte, etc. Bijvoorbeeld als er een donkere aura te zien is rond het hoofd kan dat duiden op hoofdpijn. Doordat het aura zwak is, krijgen anderen de kans om energie bij jou weg te halen, waardoor je nog zwakker wordt. Door een aurareading kun je je daarvan bewust worden. Met een healing kan dit aura weer worden aangevuld, waardoor de energie weer kan stromen en je je weer goed en sterk gaat voelen kijk bij aurahealing (kijk bij werkwijze - volwassenen-aurahealing).
Men kan tegenwoordig de energie rond de mens fotograferen met Kirlianfotografie. Zo kan iedereen een beeld krijgen van het aura om een mens. Maar het is alleen een momentopname en dat geeft geen duidelijk beeld van hoe je bent. Een aura verandert namelijk. Een aura is dus te zien rond het materiƫle of grondstoffelijke lichaam, wat voor iedereen te zien is. Aura's bestaan uit verschillende fijnstoffelijke lichamen, in verschillende lagen rond het grondstoffelijke lichaam. Een hooggevoelig persoon heeft vaak een zeer wijd aura, waardoor deze veel informatie opvangt van andere personen of energieƫn
.


 

 

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................