Healing paarden - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Healing paarden

Online hulp dieren


Je wilt het beste voor jouw paard. Een healing voor paarden.
Een effectieve behandeling voor paarden bij blessures, pijn of andere ongemakken.


Een goede behandeling voor paarden is een healing op afstand, hierover eerst meer. Ons aangeboren talent om meer te zien, voelen of horen heeft als voordeel dat je snel tot de kern komt van wat het paard nodig heeft of mankeert. Dat talent zetten wij in om paarden in balans te krijgen. Hoe we de healing uitvoeren is modern, maar een healing op afstand heeft een oeroud positief resultaat. Voor de paardenliefhebber die voor een doeltreffende manier kiest om een geliefd paard te helpen genezen of veranderen.

Wil je een healing? Het is een effectieve manier van hulp voor paarden.

Een paard kan gewoon in de wei blijven staan, hoeft niet te reizen. Met een healing op afstand voor paarden kies je voor een zeer vriendelijke methode om paarden te genezen of oude trauma's te helen. Het is een pijnloze, krachtige en veilige methode die al veel paarden heeft geholpen. Een paard gaat zich door een healing in het algemeen beter voelen. Dat kan gemerkt worden in het gedrag, omdat we blokkades laten doorstromen en een bij-effect is dat er oud trauma (waar de behandeling misschien niet voor is ingezet) wordt verholpen.

Na de healing op afstand volgt een telefonische nabespreking.

Hierin delen wij de ervaring van de healing op afstand. Je ontvangt een beknopt overzicht van de energiebalans in het lichaam van het paard. Mocht er meer informatie of advies nodig zijn, dan wordt dat doorgegeven.
Dat is ook afhankelijk van de klacht. De healing op afstand voor paarden is zeer effectief gebleken niet alleen voor blessures of pijn, maar ook om een paard goed in zijn energie of kracht te zetten.
Huisbezoek aan paarden voor effectieve hulp bij pijn, blessure en onverklaarbaar gedrag.

Voor de paardenliefhebber die voor een doeltreffende manier kiest om een geliefd paard te helpen genezen van pijn, blessures of blokkades. Wij zetten ons talent in om paarden in balans te krijgen, te genezen van pijn of onverwerkte blokkades. Een moderne healing is bijzonder effectief voor deze sensitieve dieren.

Het paard in de vertrouwde omgeving behandelen heeft voordelen.

Een paard kan gewoon in de vertrouwde omgeving blijven staan, hoeft niet te reizen. Wij komen naar jou toe voor een healing voor jouw paard en indien nodig kunnen we ook meten hoe de ruimte energetisch is en kunnen we een aardmagnetisch onderzoek op wateraders doen. Een healing voor paarden is een zeer vriendelijke methode om paarden te genezen of oude trauma's te helen. Het is een pijnloze, krachtige en veilige methode die al veel paarden heeft geholpen. Een paard gaat zich door een healing in het algemeen beter voelen lichamelijk en/of mentaal.
In een straal van 30 km vanaf Drunen gezien, komen wij naar u toe. Buiten dit gebied bespreken wij de mogelijkheden van een healing op afstand voor paarden of een extra vergoeding voor de reistijd en reiskosten.
De informatie die wij nodig hebben:

Voor een healing op afstand vragen wij informatie en een recente foto, die u kunt mailen naar het info@ ... adres.
Wij hebben een recente foto nodig van het paard, waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.
Het is van belang dat de foto recent is, zodat wij ook recente informatie ontvangen.
Betaling en planning:


De healing op afstand wordt door u betaald, na de betaling wordt de healing op afstand ingepland en gegeven.
Er volgt een telefonische nabespreking met een uitleg wat wij hebben waargenomen en eventueel aanvullende
heldere adviezen.
U mag bellen voor een healing op afstand:

Even een telefoontje heeft onze voorkeur voor het maken van de afspraak. U kunt vertellen wat u graag wilt, wij kunnen eventueel nog vragen stellen en uitleggen wat wij doen. U kunt voor de afspraak bellen op tel.nr. 06 11 07 57 03  of  0416 20 38 75. U mag tijdens dit gesprek aangeven waarmee wij u kunnen helpen.

Ervaringen
Er zijn mensen die ons een reactie sturen over wat ze hebben ervaren. Sommige mensen geven toestemming om deze reactie te plaatsen.
Om privacy redenen kan het verhaal zonder afzender of persoonlijke informatie zijn geplaatst.

Eigenaars dressuurstal Nederland

"De behandelingen zijn effectief gebleken en pijnloos"

Het beste uit een paard halen is onze dagelijkse bezigheid. Wij hebben in jullie een waardevolle bondgenoot gevonden. In geval van een pijnklacht wordt bij een healing op afstand niet alleen gekeken naar de pijnklacht, maar ook naar het totale welzijn van het paard. Gebleken is dat daar een ongekend mooi resultaat uitkomt ook in het algemeen welbevinden van het paard. Een paard is energieker, staat krachtig op de benen en voelt zich zichtbaar beter. De behandelingen zijn effectief gebleken en pijnloos. Ik vind het een moderne en vooruitstrevende methode om paarden diervriendelijk te behandelen. Een hele prettige samenwerking met hart voor onze paarden.

D.A., maatschappelijk werker

"Fantastische healing"

Fantastische healing voor mijn grote vriendin Kya!! Blij met de healing voor haar. Ze herstelt snel en is vrolijker. Ze krijgt haar oude streken weer terug, ha ha. Bedankt! Ik snap niet hoe, maar het werkt fantastisch, groetjes

Charles, Zeeland.

"Versteld over de resultaten van de behandeling"

Hallo Oswin en Irma
We staan echt versteld over de resultaten van de behandeling. Lesly onze Shetlander een echte dramaqueen moest altijd met een praam op haar neus beslagen worden dit was voor ons en de hoefsmid maar vooral voor haar een gevecht. Na de behandeling door Oswin staat ze er uiterst relaxt bij ze rusten met haar hoofd op de rug van de smid. we wisten niet wat we zagen.Ook is ze verder nog rustiger en aanhankelijker geworden. Nogmaals dank groeten Charles

Spirit Healing begeleidt en helpt paarden in Nederland en Belgiƫ. Ook Nederlanders die geƫmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp voor paarden, een healing op afstand voor paarden met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor online hulp voor pijn bij paarden, onverklaarbare klachten bij paarden, hulp bij onverklaarbaar gedrag van paarden,spanning bij paarden, rusteloosheid bij paarden, aardmagnetisch onderzoek in de weide of stal van de paarden (wichelroede, wichelroedelopen), flow in de manage, goede energie in een paardenpension, healing op afstand voor paarden uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu