Healing dieren - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Healing dieren

Online hulp dieren


Online hulp dieren: pijn, trauma's en ziekte diervriendelijke behandelen.
Met een healing zijn honden, poezen en andere huisdieren pijnloos en goed te helpen.

Huisdieren als honden, poezen, konijnen zijn heel goed te helpen met een healing op afstand. Voor de dierenliefhebber die voor een moderne, doeltreffende manier kiest om een geliefd huisdier te helpen. Ons aangeboren talent om meer te zien, voelen of horen heeft als voordeel dat je snel tot de kern komt van wat het dier nodig heeft of mankeert. Dat talent zetten wij in om dieren in balans te krijgen, te genezen en los te komen van wat hun belemmert in goed gedrag. We zien ze graag gelukkig, net als u.

Zoek je een pijnloze, moderne hulp voor honden, poezen, konijnen, etc?

Een hond, poes of ander huisdier kan bij deze online dierenhulp gewoon thuis blijven. Met een healing op afstand voor huisdieren geef je jouw dier een zeer vriendelijke methode om bijvoorbeeld honden te genezen of oude trauma's te helen. Het is een pijnloze, krachtige en veilige methode die al veel dieren heeft geholpen.

Na de healing op afstand volgt een telefonische nabespreking.

Hierin delen wij de ervaring van de healing op afstand. Je ontvangt een beknopt overzicht van de energiebalans in het lichaam van het dier. Mocht er meer informatie of advies nodig zijn, dan wordt dat doorgegeven.
Dat is ook afhankelijk van de klacht. De healing op afstand voor huisdieren is zeer effectief gebleken niet alleen voor blessures of pijn, maar het dier voelt zich door de healing in het algemeen beter na een healing.U mag bellen voor een healing op afstand:

Even een telefoontje heeft onze voorkeur voor het maken van de afspraak. U kunt vertellen wat u graag wilt, wij kunnen eventueel nog vragen stellen en uitleggen wat wij doen. U kunt voor de afspraak bellen op tel.nr. 06 11 07 57 03  of  0416 20 38 75. U mag tijdens dit gesprek aangeven waarmee wij u kunnen helpen.
De informatie die wij nodig hebben:

Voor een healing op afstand vragen wij informatie en een recente foto, die u kunt mailen naar het info@ ... adres.
Wij hebben een recente foto nodig van het dier, waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.
Het is van belang dat de foto recent is, zodat wij ook recente informatie ontvangen.
Betaling en planning:


De healing op afstand wordt door u betaald, na de betaling wordt de healing op afstand ingepland en gegeven.
Er volgt een telefonische nabespreking met een uitleg wat wij hebben waargenomen en eventueel aanvullende
heldere adviezen.

Ervaringen
Er zijn mensen die ons een reactie sturen over wat ze hebben ervaren. Sommige mensen geven toestemming om deze reactie te plaatsen.
Om privacy redenen kan het verhaal zonder afzender of persoonlijke informatie zijn geplaatst.

Simone en haar hond Yaffa uit Portugal

"Wanhopig werden we ervan, blij met het wonderlijke superfijne resultaat"

Ik wil mijn verhaal graag delen om hiermee andere mensen en/of hun dieren hoop te geven dat er nog andere mogelijkheden zijn dan de (dieren)arts om te proberen.

We hebben alweer 8 jr een mastim x greyhound mix, Yaffa uit een spaans asiel, een super leuke, lieve, actieve, gezonde hond! Eind April 2017 had ze ineens acuut pijn na het spelen met de andere honden in de tuin, waarschijnlijk iets geforceerd, maar de erge pijn was een uur later nog niet gezakt, dus naar de DA-kliniek, haar lendenwervels bleken erg pijnlijk, medicatie meegekregen en advies haar rustig te houden. Ze knapte erna op.
Vanaf toen had ze af & toe die erge rare pijn, het kon echt weken & weken goed gaan, dan was er niks ad hand en dan opeens zat er weer een hoopje ellende!
We lieten haar niet meer met de andere honden in de tuin spelen, lieten haar uit a.d. riem dus we konden niet verklaren waardoor ze vanuit het niets een pijnaanval kreeg, soms gewoon als ze rustig lag. Weer naar de DA-kliniek rontgen gemaakt vd heupen en lendenwervels, helemaal onderzocht maar niks afwijkends te zien, advies was heel rustig aan doen en we kregen pijnstillers mee. We gaven haar al supplementen en homepatische middelen als ondersteuning.

Later na weer zo'n pijnaanval een andere DA kliniek geprobeerd, misschien keken zij naar andere oorzaken, na 2x onderzoek weer niks afwijkends te vinden. Intussen was het Oktober en de pijnaanvallen volgden elkaar steeds eerder op, soms maar 1 week ertussen, we gaven dan pijnstillers en dan zakte het weer af. En dan liep ze ook gewoon goed tijdens het wandelen, niks meer te merken.


Wanhopig werden we ervan, wat zou het toch zijn? Wat konden we daar nou aan doen? Avonden zoeken op internet maar ik kon niks vergelijkbaars vinden. Toen kwam ik 'Spirit Healing' tegen op internet en las met grote belangstelling hun website, het sprak me erg aan en de liefde die eruit sprak gaf me nieuwe hoop! Ik stuurde 's avonds gelijk een email met een nood oproep, kunnen jullie ajb proberen te helpen op korte termijn, Yaffa heeft steeds zoveel pijn! De volgende ochtend werd de healing gelijk ingepland, zo geweldig!

Bij Yaffa haar 2e chacra bleken problemen te zijn: darmen, wervel, achterpoot, pijn + 4e chacra was een vervuiling van energie, dus daar is veel aandacht aan gegeven tijdens de healing.
Omdat de pijn 'kwam en ging' was het lastig gelijk te zeggen of de healing geholpen had, dus we hebben even afgewacht, het leek beter te gaan zeiden we eerst voorzichtig en na 2½ week konden we zeggen dat het echt beter ging, we waren erg blij, maar het was nog niet helemaal weg. Yaffa heeft toen een 2e behandeling gehad en ze heeft die pijnaanvallen daarna nooit meer gehad en we zijn intussen alweer 7 maanden verder!! :)

We dachten vorig jaar dat we haar moesten laten inslapen omdat het steeds verergerde en nu loopt/rent/speelt ze weer en is happy, dus wij ook!!
We zijn zo ontzettend blij met het wonderlijke superfijne resultaat!
Wat ook zo fijn is, is dat het ook op afstand kan, wij wonen nogal uit de buurt, in Portugal.

Ontzettend bedankt lieve Oswin & Irma! ♥
Liefs, Simone & Yaffa

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu