header

Dierenfluisteraar Oswin

 

Een dierenfluisteraar voor vragen over dieren

Een dierenfluisteraar (dierentolk) krijgt informatie van een dier door in gedachten, gevoelens of beelden. Oswin maakt telepatisch kontakt met het dier. Deze intuïtieve vorm van communicatie met dieren gebeurt op zielsniveau en vanuit het hart. De meeste dieren staan daar goed voor open. Een antwoord kan heel verrassend zijn.

Gedragsproblemen bij dieren

Een dierentolk kunt u nodig hebben als u iets in het gedrag merkt van uw dier. Als u het gedrag niet kunt plaatsen of als u het als vervelend of onhoudbaar ervaart, kunt u vragen of Oswin kontakt maakt met het dier om te vragen wat er aan de hand is. Dit kan zowel voor het gedrag van een dier, als om te weten wat er aan de hand is met een dier als die niet wilt eten of ziek is (zie healing voor dieren).

Irma met paarden Irma


Een dierenfluisteraar kan dus hulp bieden bij gedragsproblemen van dieren, maar ook voor angsten van dieren, ziekte, problemen met dieren onderling, etc.
Voor bepaalde vragen over het gedrag kan het nodig zijn inzichten te krijgen. Dat inzicht is nodig om te begrijpen waarom een dier een bepaald gedrag vertoont. Als je begrijpt waarom een dier zich zo gedraagt, dan kun je ernaar handelen. Voor sommige dieren is het letterlijk een verademing om hun hart eens te luchten. Het is fijn als je kunt communiceren met iemand die jou hoort en begrijpt.
Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken. Het is mogelijk om een afspraak te maken in de praktijk (kleine dieren) of wij kunnen u bezoeken (bij het tarief komt dan een kilometervergoeding), maar u kunt ook voor dieren kiezen voor een behandeling op afstand.

Oswin dierenfluisteraar Oswin

Dierencommunicatie op afstand

Als uw dier hulp nodig heeft, maar u bent niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen voor een behandeling, dan kunt u kiezen voor een healing op afstand. Wij hebben dan een foto nodig van het dier, waar het duidelijk op staat. Op deze manier maakt Oswin kontakt en vraagt ofwel om informatie of geeft een healing op afstand. Een healing op afstand is in bepaalde situaties makkelijk: groot dier, te ziek om te komen, begeleiding tijdens een operatie, etc. Aan u de keuze. Wij maken een afspraak voor de healing op afstand, zodat u weet wanneer de behandeling plaatsvindt. Daarna kunt u bellen voor een korte nabespreking, zodat u weet wat er is gebeurd. Bij werkwijze kunt u lezen hoe u een healing op afstand in de webshop kunt reserveren.

 

 

 

 

Gedicht

Communicatie
een woord van de mens
Beperkt tot de eigen soort
is het een grote grens

Communicatie
tussen mensen en dieren
Dan is de sleutel van de poort
verder kijken dan je eigen soort

Praten met een ander dier
is de taal leren kennen
Van hun soort, hun manier
zodat je aan elkaar kunt wennen

Dan wordt communicatie
een warm verhaal
van interdierlijke,
begrijpelijke taal


copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................