06/2018 - Spirit Healing Blog - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoogbegaafde thuiszitter, je bent een mooi mens!

spirithealing
Gepubliceerd door in Spirit Healing ·
Tags: Hoogbegaafddropoutthuiszittermoedepressiefhulpvoorhoogbegaafdekinderen
Lieve hoogbegaafde,

Er zijn veel groepen mensen die het moeilijk hebben. De (hoogbegaafde) thuiszittende kinderen is ook zo'n groep. Er zijn echt duizenden kinderen die niet naar school kunnen doordat ze echt niet passen in het schoolsysteem.

Ze zijn prachtig, maar denken anders of voelen anders of misschien wel allebei. Het klinkt heel onschuldig, maar die kinderen kunnen zich al op jonge leeftijd zo onwelkom en onbegrepen voelen. Dat hakt erin. Ziekte, depressief, er niet bij horen, soms gepest, geen zin meer in het leven.
Ik hoor de verhalen in mijn werk als coach, waar we hoogbegaafde kinderen helpen die het moeilijk hebben. Hoogbegaafde kinderen en tieners, die ziek zijn of depressief helpen we met een healing en coaching. De energie weer laten stromen en het zonlicht weer terugbrengen in jouw hoofd, daar werkt een healing goed voor. De vermoeidheid en depressie kunnen met onze hulp weggaan en doen we met liefde!

Het is geen keuze om hoogbegaafd geboren te worden. Je bent het. Ik persoonlijk vind het een heel mooi talent. Anders denken kan heel interessant zijn. Anders denken kan verrassend en vernieuwend zijn. Ze brengen de wereld iet moois.

Wolfgang Amadeus Mozart was een muzikaal genie; Albert Einstein op het gebied van de natuurkunde. Oscar Wilde zou men als een sociaal genie kunnen beschouwen. William Shakespeare was een literair genie. Johann Sebastian Bach, Alan Turing, Leonardo da Vinci zijn andere voorbeelden. En niet alle hoogbegaafden hoeven persé zo uit te blinken. Het geeft alleen maar aan dat zij iets nieuws hebben gebracht. Anders dan anderen denken.

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, maar helaas op scholen niet altijd. Die ene weg.... die moet je gaan. En als dat niet lukt, dan pas je niet.  Maar vergeet niet dat jullie heel welkom zijn. Ik ben heel benieuwd wat jij jouw omgeving (of de wereld) komt brengen.

Dus... Kies jouw eigen weg. Jullie zijn welkom en jullie zijn interessant mooi en ik vind jullie verrassend geweldig! Dus deze is voor de duizende thuiszittende kinderen (en hun mama's en papa's) <3

Warme groet voor jou, van mij. Liefs Irma SisilaIn stilte

spirithealing
Gepubliceerd door in Irma Sisila ·
Tags: RedenvanbestaanHoevindikmijndoelHoeluisteriknaarmijnintuïtie
De antwoorden zijn dichterbij dan je zou denken.... al zijn ze niet altijd makkelijk te vinden. Misschien helpt yoga, mediteren of heb je een levenscoach nodig om in die stilte te komen.

In mijn werk als levenscoach en yogadocente zie ik dat mensen daar het meest moeite mee hebben. Tot rust komen, in die stilte, in die afstemming waar je kunt voelen en luisteren ... naar jezelf.Sommi ge mensen gaat het van nature makkelijk af en anderen hebben tijd nodig. Alsof je leert fietsen. Eerst voelt het wiebelig, ongemakkelijk, onnatuurlijk. Maar als je oefent, wordt je beter en beter en fiets je zonder nadenken...

Dat gebeurt ook als je oefent met het luisteren naar jouw stilte. Mediteren, yoga, ademhalen. Als je het langer doet, wordt het makkelijker en makkelijker en kom je steeds beter in contact met jezelf.

Ik hoop dat je jouw levenslust, jouw passie, jouw missie vindt in jouw stilte <3

Irma Sisila

www.spirithealing.nl
www.synergydancesport.nlTerug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu