03/2018 - Spirit Healing Blog - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Reis door je ziel met een grondige healing

spirithealing
Gepubliceerd door in Spirit Healing ·
Tags: Reisdoorjezielgrondigehealing


Een grondige healing of een reis door je ziel

Een grondige healing kan hetzelfde effect als een reis door je ziel. Vroeger maakten we wel gebruik van een reis door je ziel. Een combinatie van een visualisatie onder onze begeleiding met een healing. We merkten dat het voor veel mensen moeilijke is om te visualiseren en de staat te bereiken om onbewuste informatie, patronen en gebeurtenissen naar boven te halen. Daarom kiezen wij er nu voor om dat in een grondige healing te doen. Een healing waarin we op zoek gaan naar blokkades die jouw belemmeren in jouw huidige leven. Gebeurtenissen uit het verleden die ervoor gezorgd hebben dat je een bepaalde overlevingstechniek hebt ontwikkeld, waar je nu niets meer aan hebt. Gebeurtenissen die jouw onzeker hebben gemaakt, waar je nu niets meer van weet.

Bij deze grondige healing door al jouw lagen wil ik oude sporen, karma en onverwerkte trauma's helen. Doordat ik me af kan stemmen op het energieveld in jouw lichaam en de blokkades kun je op een effectieve manier snel jezelf beter voelen. Doordringen naar de ziel en daar informatie vinden hoe ik jou kan helpen, is een onderdeel van mijn talent als healer. Ook voor dieren en paarden werkt dit vaak enorm helend. De oude problemen laten gaan. Alleen als je er nog van kunt leren is het belangrijk dat je dingen zelf oplost. Sommige gebeurtenissen hoeven niet herhaald en herhaald te worden. Het is simpelweg belangrijk dat het weggaat. Soms heb je het nodig te weten waarom dit op jouw pad is gekomen en dan wordt die informatie ook verstrekt. Heeft geen meerwaarde, dan is het ook niet nodig. Het is juist belangrijk je te richten op het heden en de mogelijkheden van de toekomst. Positief en sterk, zonder ballast uit het verleden. Dat is wat we in een grondige healing kunnen doen.Norm

spirithealing
Gepubliceerd door in Irma Sisila ·
Tags: Gedicht.Storm.Motivatie.
Als je in een storm zit, in zwaar weer. Het leven gaat symbolisch even stevig tekeer.

Op zulke momenten kun je naar andere normen gaan leven. Wat voor een ander heel veel stress op zou leveren, kan voor jou kleiner/ hanteerbaar zijn.

Dat geldt ook voor mensen die ziek zijn. Iemand kan erg bezig zijn met pijn na een val of met ziekte of griep. Terwijl iemand die langdurig ziek is, die norm allang voorbij is gegaan en dagelijks veel ergere pijnen of ongemakken doorstaat.

Soms word je rustig midden in jouw persoonlijke storm en lijk je sterker dan iedere eerdere norm.

Chapeau voor iedereen die een storm doorstaat! <3 Irma Sisila
Krachtplaatsen

spirithealing
Gepubliceerd door in Spirit Healing ·
Tags: Krachtplaatsen


Krachtplaatsen zijn plaatsen waar een hoge energie te voelen is. Krachtplaatsen zijn plekken waar Leylijnen samenkomen; energiebanen die over de aarde lopen. Ze worden ook wel Leycentra genoemd. De energie op een leycentrum roteert links- of rechtsom. Soms draait hij zelfs beide kanten op, in een achtvorm of omdat hij links en rechts na enige tijd afwisselt.

Vroegere volken hebben deze krachtplaatsen aangevoeld en hebben er rituele plekken van gemaakt. Een bekend voorbeeld is Stonehenge in Engeland. Eeuwenlang werden kerken en andere heiligdommen precies op die kruisingen van leylijnen gezet. Meestal werden de altaars zelfs echt op dat energiecentrum gebouwd.

Op zéér véél plekken op deze planeet kruisen energielijnen (van een zelfde soort) elkaar. Dit worden energiecentra genoemd, waarvan de meesten maar klein zijn. Ook de meeste kruisingen van leylijnen zijn klein en zwak. Maar in iedere streek zijn er ook een aantal sterke kruispunten. Deze leycentra zijn een soort verkeersknooppunten van energie. Verschillende leylijnen komen bij elkaar op plekken waar er een concentratie van energie aanwezig is. Dit wordt een krachtplaats of krachtcentrum genoemd. Deze krachtplekken zijn energetische krachtpunten waar meerdere krachtlijnen bij elkaar komen en worden gezien als heilige plaatsen. Bij positieve leycentra is er een krachtveld vol met energie dat kan zorgen voor inspiratie, genezing en wonderen. Voor informatie-overdracht is energie nodig, wat de inspiratie op die plaatsen verklaart, er is immers energie genoeg. Door de extra energie op deze speciale plaatsen komt het ook voor dat er bij leycentra lichtverschijnselen waargenomen worden. Voorbeelden zijn het hunebed van Loon (Drenthe) en het klooster van Aduard (prov. Groningen). De plaats van het klooster is bovendien bepaald door het zien van de lichtverschijnselen. Ook is het mogelijk dat je bijvoorbeeld hoofdpijn hebt en dat je op zo'n plaats letterlijk de hoofdpijn uit je voelt glijden. Het is fijn om zo'n plaats te kennen om jezelf af en toe een momentje van opladen te gunnen. Er is wel een groot verschil in krachtplaatsen. De ene krachtplaats is veel sterker als de andere. Vlak voor de abdij van Tongerlo. Nog voor de ingang naar het binnenhof is een sterk punt te voelen. Zo zijn er veel meer. In Nederland is er een boek over geschreven als je precies wilt weten waar de leylijnen en de kruisingen in Nederland zijn. Misschien is dit boek niet helemaal compleet, toch brengt het je op weg. Als je eenmaal een paar krachtplaatsen hebt gevonden en gevoeld, dan herken je deze ook op andere plaatsen, bijvoorbeeld tijdens een boswandeling.Jouw keuze

spirithealing
Gepubliceerd door in Irma Sisila ·
Tags: Motivatiegedichttijdvoorjezelf.
Het is soms moeilijk te accepteren dat we zelf zoveel impact hebben op ons leven. Als we in een slecht humeur zijn, lijkt alles donkerder.... De grap van de kinderen is ineens niet meer grappig, maar irritant. Wat fout kan gaan, gaat fout. Wat je normaal gesproken niet erg vindt, kan ineens een probleem zijn.

In een goed humeur gaat het leven beter, lijken de kinderen gezelliger, zijn de buren of collega's aardiger...

Het is niet waar, maar zo beleef je het wel. Zo voelt het. Hoe belangrijk is het dan om in een goed humeur te blijven. Het maakt jouw leven leuker, fijner, aangenamer!

Heb je een slecht humeur, neem dan tijd! Tijd om jezelf te worden, om tot jezelf te komen. Tijd om tot rust te komen, de overprikkeling, irritatie, vermoeidheid, etc... te boven te komen. Die sombere bril doet je geen goed. Als je de tijd neemt, kom je weer in jouw goede humeur, lijkt de wereld om je heen weer beter! Je kijkt weer door een zonnige bril.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu