01/2018 - Spirit Healing Blog - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Shake it of!

spirithealing
Gepubliceerd door in Irma Sisila ·
Tags: Motivatie.OmdenkenInspiratie.Baaldag.
Iedereen kan het overkomen. Een baaldag... Toch hoef je er niet in te blijven hangen. Je kunt het omdraaien, heb je daar al eens aan gedacht? In dit gedicht wat ideetjes, maar ben gerust creatief op jouw eigen manier ;)Wateraders en onverklaarbare klachten

spirithealing
Gepubliceerd door in Spirit Healing ·
Tags: Wateraders


Wateraders en aardstralen worden vaak gezamenlijk genoemd. Wateraders zijn ondergrondse waterstromen die langs de breuklijnen lopen, die er diep onder de aarde zijn. Deze ondergrondse waterstromen kunnen een straling veroorzaken door de wrijving van het water. En dat die wrijving kan een negatief effect hebben op alles wat leeft in de buurt. Als meerdere wateraders elkaar kruisen is er op die plaatsen een verhoging van de negatieve straling. Het leven bestaat uit trillingen, zoals bijvoorbeeld geluid. Trillingen zijn onzichtbaar. Aardstralen en wateraders zitten diep onder de grond en deze geven een bepaalde trilling door. Het lichaam vangt deze trilling op. Het lichaam is niet gewend aan deze trilling en moet zich daar op instellen. Voor mensen die daar gevoelig voor zijn kost dit veel energie. Meer energie dan het lichaam kan verwerken, daardoor heeft het lichaam energie te weinig om bijvoorbeeld van ziekte te herstellen, deze personen zijn zonder reden ook altijd moe. Veelal kan worden aangenomen dat volwassenen of kinderen die op een kruising van wateraders liggen vaak problemen hebben met de blaas, bedplassen, laat zindelijk zijn, koude voeten, huidproblemen, nierbekkenontsteking, gewrichtspijnen hebben en zelfs reuma kan hierdoor ontstaan. Een kruising van een waterader met een aardstraal kan lijden tot veelvuldige hoofdpijn(migraine), slapeloosheid, rugklachten, oververmoeidheid, allergieën, astma, problemen met de hormonen en het uitblijven van een zwangerschap.Mijn werk als sjamaan

spirithealing
Gepubliceerd door in Spirit Healing ·
Tags: Sjamaansjamanisme


Een sjamaan maakt contact met de onzichtbare wereld en natuurkrachten. Kan door deze verbinding blokkades zien en verwijderen. Een sjamaan neemt meer waar dan met het blote oog kan worden gezien. Het is als het ware het röntgenapparaat waar men gebruik van maakt in de westerse medische wetenschap. Waarbij een sjamaan voorbij de klacht ook de wortel van het probleem kan zien en raken. Sjamanen leven van Oost naar West en van Noord naar Zuid. In alle windrichtingen zijn er sjamanen met hun eigen manier om het contact te maken. Sommige gebruiken rituelen, wij niet. De wijsheden van onder andere de Hopi indianen en van Alberto Villoldo zijn voorbeelden voor mij. Het innige contact en dankbaarheid met en voor de natuur. De windrichtingen die mij de weg wijzen: hebben in het Zuiden, willen in het Westen, doen in het Noorden en zijn in het Oosten. De aarde die ons voedt, water geeft en van alle materialen voorziet, de zon die ons energie geeft. De natuur is mijn onuitputtelijke energie- en inspiratiebron. Door het leven heen heb ik geleerd (ook uit persoonlijke ervaringen) hoe ik mensen kan helpen en dat doe ik met mijn talent om buiten de zintuigelijke waarneming te zien, voelen, horen en weten.

In mijn geval is het een aangeboren gave om tijdens een healing de blokkades, trauma’s of zieke cellen te mogen zien en er genezing voor te vragen. Het samenwerken met de natuur en de spirits is daar een onlosmakelijk deel van. Het is een jarenlange studie en levenswijze die mij ertoe gebracht heeft om mensen en dieren te helpen. Daarbij is gebleken dat mij gave sterk lijkt op de manier waarop de Amerikaanse sjamanen een healing geven. Het vereist veel concentratie en toewijding, een dagelijkse afstemming op de onzichtbare wereld. Als healer is het mijn roeping om de balans te vinden voor mensen en dieren die uit balans zijn. Deze disbalans uit zich in ziekte, pijn, een afgesneden gevoel, geen zelf-liefde, niet goed in je vel zitten, burn out, etc. Maar ik neem ook disbalans in een ruimte en aardmagnetische velden waar.

Een healing herstelt het natuurlijk evenwicht en laat energie stromen waar het geblokkeerd is. De blokkade kan voor ziekte gaan zorgen. Een healing geneest niet alleen de cellen die ziek zijn, maar kijkt voorbij de zieke cellen naar de wortel van het probleem of de ziekte. Een traumatische ervaring die diep is weggestopt kan zo door een sjamanistische healing worden getransformeerd. De healer haalt als het ware de verdrietige herinnering weg. Een sjamanistische healing is een diepgaande healing waarbij ‘oude wonden’ worden geheeld.  Zodra die oude blokkades zijn opgeheven, kan het lichaam herstellen van een ( soms jarenlange) disbalans in het lichaam. Daar zijn vaak meerdere healingen voor nodig.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu