Het medicijnwiel - Spirit Healing Blog - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het medicijnwiel

spirithealing
Gepubliceerd door in Spirit Healing ·
Tags: Medicijnwiel
De indianen, sjamanen uit de wereld werken met het symbool van het medicijnwiel. Het is een kring waarin met onder andere de windrichtingen, aarde, zon, maan en de Grote Geest een veilige energetische afstemming wordt gecreëerd. Het medicijnwiel is een kring van krachtige energie die aangeroepen wordt voor genezing van disbalans.  Deze krachtige energie is onbeperkt. Het medicijnwiel brengt een afstemming van hogere energie, hogere kennis en wijsheid. Mensen die werken met het medicijnwiel kunnen hiermee een heilige ruimte maken waarin ze mensen en ruimten in balans brengen.

Een medicijnwiel wordt vaak met stenen gelegd. Een bekend medicijnwiel is gesitueerd in de staat Wyoming van de Verenigde Staten. Voor een indiaan is het woord medicijn anders dan voor mensen in de Westerse wereld. Voor indianen betekend het kort gezegd onbeperkte krachtige energie en wijsheid.

Mensen die meer voelen, weten, horen en zien moeten leren hoe ze op een veilige manier een healing kunnen geven. Een arts opereert in een steriele ruimte om te voorkomen dat er negatieve bacteriën kans krijgen bij een zieke patiënt te komen. Een sjamaan of healer maakt vaak een heilige ruimte - roept de windrichtingen aan om te voorkomen dat er negatieve energie kans krijgen bij een persoon of in een ruimte te komen.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu