Aardstralen kunnen effect hebben op jouw gezondheid en de flow in de ruimte - Spirit Healing Blog - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aardstralen kunnen effect hebben op jouw gezondheid en de flow in de ruimte

spirithealing
Gepubliceerd door in Spirit Healing ·
Tags: Aardstralen


Ongeveer zes op de tien mensen zouden zich beter voelen, lekkerder in hun vel zitten en minder gezondheidsproblemen hebben als ze niet op een aardstralingplek zouden zitten, werken of slapen. Aardstraling kan in verband worden gebracht met een groot aantal gezondheidsklachten, zoals slaapproblemen, oververmoeidheid, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, stress, burn-out, hoge bloeddruk, reumatische klachten, hartklachten, overmatig transpireren en kramp.
Daarnaast is aardstraling een katalysator die er voor zorgt dat een latente aanleg voor een bepaalde ziekte een stimulans krijgt zich te ontwikkelen. De aarde straalt energie uit, evenals de kosmos. Dit is elektromagnetische straling, kortweg EMS. De energie heeft invloed op levende organismen, zoals planten, mensen en dieren. Aardstraling zit overal, zij het niet altijd even bedreigend. Niet ieder organisme reageert op dezelfde manier op dezelfde straling en niet iedere "soort" aardstraling is even goed of slecht voor de levende organismen die zich in deze straling bevinden.
Aardstraling is al honderden jaren bekend. Vroeger werd er zelfs onderzocht of een plek waarop we van plan waren te gaan wonen, wel veilig was. Het bewustzijn van veiligheid, zijn we allemaal onder druk van economische belangen enerzijds en de grote technische vooruitgang anderzijds, onbelangrijk gaan vinden en het is uiteindelijke bijna verloren gegaan. Steeds vaker horen we echter van mensen die jaren met onverklaarbare gezondheidsklachten tobben en maar niet van hun klachten af komen. De kans is groot dat deze mensen een groot deel van de tijd doorbrengen op een zone van aardstraling en dat daardoor hun energetisch evenwicht en dus hun gezondheid, ernstig verstoord is. Dit kan gemakkelijk worden uitgezocht, waarna er maatregelen kunnen worden genomen. Er zijn verschillende soorten aardstraling. Sommige soorten en beter nog sommige combinaties van soorten aardstraling zijn echt gezondheidsbedreigend. Vooral als er ook ondergrondse wateraders zijn. Het heeft zeker zin om er eens na te gaan of je misschien last hebt van de effecten van aardstraling. Doorgaans worden de gevolgen van leven op, of in de nabijheid van aardstralen onderschat. Ons immuunsysteem wordt er door aangetast en we worden kwetsbaar, sneller moe, gestrest en hebben dus een verhoogde kans op ziekte of je niet goed voelen in het algemeen zonder verklaarbare reden.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu