Begeleiding hooggevoelig, hsp - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Begeleiding hooggevoelig, hsp

Online hulp volwassenen


Hooggevoelig en behoefte aan begeleiding?
Rust en energie van de healing in combinatie met een sterke mindset.

Wij bieden online hulp voor hooggevoelige mensen, die zelfbewust zijn en het prettig vind om op een efficiënte manier om te leren gaan met deze hoogsensitiviteit. De combinatie is effectief omdat wij jou zowel een betere energie kunnen geven als je helpen te voorkomen dat je last hebt van weinig energie, te veel aanvoelen, energieverlies, etc.  Wij werken met ons aangeboren talent om meer te zien, voelen of horen. In de healing laten wij blokkades wegstromen, wat op vele lagen doorwerkt. In de nabespreking krijg je adviezen hoe om te gaan met jouw hooggevoeligheid in het dagelijkse leven.

Ervaar jouw hooggevoeligheid als een kracht!

Met online hulp voor hsp zoals een healing op afstand en online coaching versnel je de stappen, die je wilt zetten enorm. De healing op afstand is een krachtige en veilige methode om naar een hoger energielevel te gaan. Een voordeel is dat je jezelf veel prettiger voelt. Als je energie hebt, kun je veel meer aan. Leren omgaan met jouw hooggevoeligheid is een belangrijk onderdeel van jouw leven. Het mag jouw kracht zijn en niet een zwakte. In de healing laten wij onbewuste stagnaties of emoties wegstromen, zodat je weer rust krijgt in jouw hoofd, lijf en leven. Overprikkeling wordt teruggebracht naar balans.  Wie moe is, heeft meer moeite om zijn energie te managen. Stap voor stap kun je zo groeien naar een bewust, fijn en goed leven.


Leren omgaan met jouw energie is een basisvaardigheid.
Voor hooggevoelige mensen is het een kwestie van overleven in een jungle van energie.


Wil je leren hoe je om kunt gaan met hsp, hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit?

Op het moment dat je dringend behoefte hebt aan een expert op het gebied van hooggevoeligheid krijg je bij ons hulp, die efficient, snel en veilig is. Het leren omgaan met jouw energielevel, het managen van jouw energie is zeer belangrijk. Als je dat geleerd hebt, dan heb je de regie over jouw energie. We willen jou graag leren hoe je de nadelen van hooggevoeligheid kunt omzetten in voordelen. Het is een heel mooi talent, als je weet hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Online hulp bestaat uit drie stappen waarmee je zelf de regie in handen neemt van jouw energie

De eerste stap bestaat uit telefonisch contact, de tweede stap is een healing op afstand en de derde stap is een telefonische nabespreking. Hierin delen wij de ervaring van de healing op afstand. Je ontvangt heldere inzichten en advies om jouw energie beter te managen. Dagelijkse gebeurtenissen waarbij je energie verliest kunnen worden besproken om gevoelens en gedachten op een sterke positieve lijn te krijgen. Deze positieve mindset is een vast onderdeel van de healingen en de nabespreking. Samen gaan we voor het ultieme resultaat.Betaling en planning:


De healing op afstand wordt door u betaald, na de betaling wordt de healing op afstand ingepland en gegeven.
Er volgt een telefonische nabespreking met een uitleg wat wij hebben waargenomen en eventueel aanvullende
heldere adviezen.
De informatie die wij nodig hebben:

Voor een healing op afstand vragen wij informatie en een recente foto, die u kunt mailen naar het info@ ... adres.
Wij hebben een recente foto nodig van de persoon of het dier, waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.
Het is van belang dat de foto recent is, zodat wij ook recente informatie ontvangen.
U mag bellen voor een healing op afstand:

Even een telefoontje heeft onze voorkeur voor het maken van de afspraak. U kunt vertellen wat u graag wilt, wij kunnen eventueel nog vragen stellen en uitleggen wat wij doen. U kunt voor de afspraak bellen op tel.nr. 06 11 07 57 03  of  0416 20 38 75. U mag tijdens dit gesprek aangeven waarmee wij u kunnen helpen.
Spirit Healing begeleidt hooggevoelige mensen en helpt HSP in Nederland en België. Ook Nederlanders die geëmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor online hulp voor hooggevoeligheid/ hoogsensitiviteit, burn out, spanning, rusteloosheid, pijn, healing op afstand voor hooggevoelige mensen uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu