Begeleiding hoogbegaafde kinderen - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Begeleiding hoogbegaafde kinderen

Online hulp kinderen


Online hulp voor hoogbegaafden die moe, verdrietig of depressief zijn.
Een healing op afstand brengt positieve energie voor een hoogbegaafd kind of tiener.

Hulp online voor hoogbegaafde/gevoelige kinderen

Wil je de situatie voor jouw hoogbegaafde en hooggevoelige kind snel wijzigen? Wil je meer energie en een positievere mindset voor jouw hoogbegaafde tiener? Hoogbegaafde kinderen denken anders, hebben andere humor, leren anders....   Ziek worden (regelmatig of langdurig), depressief zijn, wil je niet met kinderen en tieners in verband brengen. Helaas maken veel hoogbegaafde kinderen het mee. Door de leermethode op school die niet bij hun past en onvoldoende contact met gelijkgestemden verliezen ze soms het vertrouwen in hun eigen kunnen, in wie ze zijn (en hoe leuk ze zijn) en helaas verliezen ze soms ook de zin om te leven.
Hoogbegaafde kinderen denken anders, dat is aangeboren, geen keuze.

Kinderen moeten tegenwoordig veel presteren en soms kan die druk te veel zijn. Zeker als je heel slim bent, maar toch onderpresteerd. Als je veel doorziet, maar niemand dat kan begrijpen, zowel sociaal als op andere vlakken. Een hoogbegaafde wil vaak alles goed doen. Ze zetten zichzelf onderdruk en verwachten altijd het beste van zichzelf (perfectionisme). Ze kunnen faalangst ontwikkelen, het maar niet meer doen, omdat ze niet zeker zijn van een goed resultaat. Ze zien bij voorbaat al waar het einde is en hebben dat vaak ook nodig. Ze denken vaak vele stappen vooruit en moeten het einddoel kunnen zien. De meeste kinderen (bottom up denkers) volgen de stroom van mensen/ kinderen. Hoogbegaafden (top down denkers) moeten het in hun hoofd helder hebben, het moet logisch zijn, het moet zin hebben en zeker rechtvaardig zijn.

Een healing op afstand verhoogd de energie en geeft een positieve mindset.

Hoogbegaafde kinderen en tieners (drop out) kunnen situaties meemaken die ze emotioneel niet kunnen verwerken. Daar helpt een healing op afstand heel goed voor. Het weghalen van de depressieve gevoelens, nieuwe energie geven, de emotionele kwetsingen die in het energiesysteem blijven hangen laten wegstromen.  In een healing op afstand werken wij daaraan zonder dat ze daarbij aanwezig hoeven te zijn. Wij geven er de voorkeur aan om de problemen telefonisch met de ouder te bespreken, zodat het kind of de tiener niet (steeds) te horen krijgt wat er niet goed gaat. Indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden in de praktijk, maar wij geven er de voorkeur aan om de healing op afstand te geven met een telefonische nabespreking. Jongeren kunnen ons ook zelf benaderen voor een afspraak.


Uitspraak hoogbegaafde van 12 jaar over het onbegrip van leraren op school voor haar anders denkende/ lerende brein:

'Iedereen is anders. Zelfs lettertypes zijn anders.'


De informatie die wij nodig hebben:

Voor een healing op afstand vragen wij informatie en een recente foto, die u kunt mailen naar het info@ ... adres.
Wij hebben een recente foto nodig van het kind/ de tiener, waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.
Het is van belang dat de foto recent is, zodat wij ook recente informatie ontvangen.
Betaling en planning:


De healing op afstand wordt door u betaald, na de betaling wordt de healing op afstand ingepland en gegeven.
Er volgt een telefonische nabespreking met een uitleg wat wij hebben waargenomen en eventueel aanvullende
heldere adviezen.
U mag bellen voor een healing op afstand:

Even een telefoontje heeft onze voorkeur voor het maken van de afspraak. U kunt vertellen wat u graag wilt, wij kunnen eventueel nog vragen stellen en uitleggen wat wij doen. U kunt voor de afspraak bellen op tel.nr. 06 11 07 57 03  of  0416 20 38 75. U mag tijdens dit gesprek aangeven waarmee wij u kunnen helpen.
Spirit Healing begeleidt en helpt hoogbegaafde kinderen in Nederland en Belgiƫ. Ook Nederlanders die geƫmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Ouders bellen voor online hulp voor hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen, traumaverwerking (pesten, schooldruk) hoogbegaafde kinderen, burn out voor hoogbegaafde kinderen, spanning bij hoogbegaafde kinderen, rusteloosheid bij hoogbegaafde kinderen, pijn bij hoogbegaafde kinderen, begeleiding drop outs en hoogbegaafde kinderen, healing op afstand voor hoogbegaafde kinderen uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu