Begeleiding burn out - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Begeleiding burn out

Online hulp volwassenen


Een healing voor een burn out helpt je sneller herstellen.
Nieuwe energie, je goed voelen en positieve gedachten.

Hoe overwin je een burn out? Hoe krijg je nieuwe energie en zin in het leven? Wil je jouw herstel proces versnellen? Wij helpen mensen die een burn out hebben met een healing op afstand. Een healing op afstand geeft energie, ontspant en werkt positief op jouw mindset. Daardoor is het een hele effectieve hulp gebleken. Het lichaam is geblokkeerd, verstramd, het laat je in de steek. Lichamelijke klachten als vermoeidheid en zelfs pijn kunnen een uitwerking zijn van de burn out. Met een healing op afstand geven wij online hulp voor een burn out om op een efficiënte manier een burn out te overwinnen. Ons aangeboren talent om meer te zien, voelen of horen heeft als voordeel dat je snel tot de kern komt van wat jou stagneert in jouw leven. Dat talent zetten wij in om mensen met een burn out weer in balans te krijgen.

Ben je eraan toe om te helen, te veranderen?

Met een healing op afstand versnel je deze stap enorm. De healing op afstand is een krachtige en veilige methode. Onbewuste stagnaties in de energiestroom of onverwerkte emoties kunnen weer doorstromen, zodat je weer rust krijgt in jouw hoofd, lijf en leven. Het energielevel wordt stap voor stap verhoogd, dat heeft tot voordeel dat je veel sneller tot het gewenste resultaat komt. Je wilt terug in een positief leven en daar helpen wij jou bij.

Wil je jouw gedachten in balans krijgen met jouw gevoelsleven?

Een burn out krijg je niet zomaar. Er is iets gebeurd, er is veel gebeurd wat niet in overeenstemming is met wie jij bent. Na de healing op afstand volgt een telefonische nabespreking. Hierin delen wij de ervaring van de healing op afstand. Daarnaast kijken we wat je zelf kunt doen om uit deze situatie te komen. Dat zijn vaak hele praktische tips over de dagindeling. Waar je kunt opladen. Wat jou energie geeft. Wij geven heldere inzichten en advies. Dagelijkse gebeurtenissen kunnen worden besproken om gevoelens en gedachten op een sterke positieve lijn te krijgen. We gaan kijken naar wat er voor nodig is om uit de burn out te komen. Als je echt wilt genezen van de burn out, dan heb je aan ons een goede partner. We gaan samen met jou voor het ultieme resultaat.


Samen zoeken naar wat jou een goed gevoel geeft.
De healing brengt je sneller en veilig naar de kern van jouw bestaan.

_______________________________________________________________________________________

Ervaringen
Er zijn mensen die ons een reactie sturen over wat ze hebben ervaren. Sommige mensen geven toestemming om deze reactie te plaatsen.
Om privacy redenen kan het verhaal zonder afzender of persoonlijke informatie worden geplaatst.

Leon

"Echt geholpen"

Professioneel, liefdevol en eerlijk. Ik voel me een stuk beter en echt geholpen door jullie. Bedankt, groeten Leon.

_______________________________________________________________________________________
Arianne, Manager

"Een heel goed gevoel"

De healing heeft mij erg goed gedaan. Ik heb meer energie en voel me gesterkt (geliefd). Een heel goed gevoel. Ik kwam bij jullie omdat ik te veel dingen op mijn weg heb gekregen om ze goed te verwerken. Ik liep mezelf voorbij. Stress, stress, stress met als gevolg dat ik een burn out kreeg. Met de adviezen in het telefoongesprek ga ik vanzelfsprekend aan de slag. Ik kijk uit naar de volgende healing!  Bedankt, Arianne
_______________________________________________________________________________________
Bert Mander, Roosendaal

"Wonderbaarlijk genoeg is de pijn ook weg"

De behandeling was heel bijzonder. Voelde me daarna heel sterk en vol van energie. Wonderbaarlijk genoeg is de pijn ook weg. Ja, echt helemaal weg. Ik kan het eigenlijk nog niet geloven, na al die tijd. Maar het voelt geweldig. Heel erg bedankt en tot dinsdag,
Bert Mander
De informatie die wij nodig hebben:

Voor een healing op afstand vragen wij informatie en een recente foto, die u kunt mailen naar het info@ ... adres.
Wij hebben een recente foto nodig van de persoon of het dier, waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.
Het is van belang dat de foto recent is, zodat wij ook recente informatie ontvangen.
Betaling en planning:


De healing op afstand wordt door u betaald, na de betaling wordt de healing op afstand ingepland en gegeven.
Er volgt een telefonische nabespreking met een uitleg wat wij hebben waargenomen en eventueel aanvullende
heldere adviezen.
U mag bellen voor een healing op afstand:

Even een telefoontje heeft onze voorkeur voor het maken van de afspraak. U kunt vertellen wat u graag wilt, wij kunnen eventueel nog vragen stellen en uitleggen wat wij doen. U kunt voor de afspraak bellen op tel.nr. 06 11 07 57 03  of  0416 20 38 75. U mag tijdens dit gesprek aangeven waarmee wij u kunnen helpen.
Hulp online beperkt je niet in afstand of schema's.
Spirit Healing begeleidt en helpt mensen in Nederland en België. Ook Nederlanders die geëmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor online hulp voor hooggevoeligheid (kinderen), burn out, spanning, rusteloosheid, pijn, begeleiding drop outs en hoogbegaafden, aardmagnetisch onderzoek (wichelroede, wichelroedelopen), flow in een bedrijf, healing op afstand uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu